Modern köleliğe karşı nasıl mücadele edilir?

Yeni dünya düzeni veya devleti bizim için ne ifade ediyor.. Gelecekte bizi ne gibi tehditler bekliyor.. Kıyamet alametleri ve kadim bilgiler bizi neye karşı uyarıyor.. Kıyamet önü deccaliyet veya mehdiyet nasıl bir sistemin zirvesi olabilir.. İnsan birimi nereye doğru gidiyor..
Değerli dostlar..
Şöyle kendimizi ve duyusal varlığımızı da işin içine katıp sohbet edelim.. Bugün küçüğü gibi gözüken ve gelecekte belki büyük oyunun sahneleneceği küçük hayatlarımız da olan oyunları da sohbetimize katalım.. Yeni dünya düzeni ve sistemi korkarım ki gerçekleşiyor.! Pekala bu sistem hayırlı ellerde bizim adımıza hayır mıdır, yoksa şerli ellerde bize şer midir.. Zihin fırtınamıza konu başlıkları atalım.. Para(Finans)diyelim, altın, gümüş, elmas, petrol, enerji, banka, ham madde, iletişim(İnternet, tv, gazete, telefon),gıda(yiyecek), su(içecek) ve ilaç(vs. Sanayisi) diyelim.. özellikle insanın birimsel varlığını sürdürebilmesi için ana ihtiyacı olan gıda, su, ilaç.!!! Hiç dikkatle izlemledinizmi.!? Yukarıda saymış olduğumuz tüm konu başlıklarının birilerinin örtülü gizli eli ile belli bir tekel sistemine doğru kaydığını.. Hiç dikkat ettiniz mi bir ailenin tüm ömrünü bir ev bir araba ve temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda modern kölelik yaşamaya başladığını.!! Bir kölede olması gereken tasmamız ve kulak küpemiz yok gibi gözükse de yakında elektronik (çipli kimlik, uydu bağlantılı konum belirleyici sim ve alışveriş) kartımızı boynumuza asarlar diye düşünüyorum.. Bu konu bugün değilse de yakın bir gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız için bir tehdit unsuru olacağı kanaatindeyim.!! Bu konuda biraz beyin ve zihin jimnastiği yapalım, sizler geleceği nasıl görüyorsunuz.. Art niyetli bir dünya yönetim sistemine karşı nasıl bir mücadele yürütmeliyiz.!??
Not: Lütfen yorumlarda siyaset etnik veya inanç tarafgirliğine girmeden, insani birimsel fikrimizi paylaşalım.!

com-hk8zbpqnsyl0m6nim63q.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

İlluminati yani aydınlanmışlar adı altında kurulan bu sınıf gün geçtikçe kitlelere daha fazla hükmediyor, kendisine karşı çıkanları kim olursa olsun politikacı veyahutta ünlü de olsa çeşitli bahaneler vererek üstü kapalı bir şekilde suikast yoluyla öldürtüyor. Aynı şekilde bu durumun tam terside var yani onlara hizmet eden herhangi bir politikacı yada ünlü kişi şöhret basamaklarını üçer beşer hızlı adımlarla tırmanabiliyor. İlluminati dediğimiz bu kişiler aslında Deccalin ordusudur. Televizyonlarda, dizilerde, reklamlarda, filmlerde, çeşitli ses frekanslarında, şarkılarda bin bir yollarla bizim ve en önemlisi çocuklarımızın bilinçaltına çeşitli subliminal mesajlar yolluyor ve dünyayı deccalin gelişine hazırlamak için o istedikleri zemini yapılandırmaya çalışıyorlar. Ne yazık ki düşünen insan istemiyorlar. O alışveriş merkezlerindeki, çeşitli firmalardaki, eczanelerdeki ilaçlara varıncaya dekk bir çok eşya ve üründe tek göz ve piramit içerisinde tek göz simgesini bulabilirsiniz. 1 dolarda bile varr üçgen piramit ve illuminatiyi sembolize eden figürler. En büyük engelleri ise islam çünkü çoğu kabul etmek istemesede bir çok hristiyan müslümanlığı ve islamı keşfederek müslüman oluyor bu sebeple illuminati ( deccalizim) 'in asıl hedefi haline geldik. İslamı yok edersek gerisi zaten bize rahatlıkla inanır mantığıyla onlarca hain oyunlar oynuyorlar. Deccale hizmet etmek onlara ne kazandırır bilemiyorum ama bildiğim birşey var Allahc. C. tuzak kuranların en hayırlısıdır, onun yazdığını zamanında bozsalarda( incil ve tevratı) bu kez bozamayacaklar..

İ

iste bu yuzden muslumanligi hakkiyla yasamak lazim. İnsanlar zaten dinden soguma pesinde. Kuran okudum dinden sogudum diyenmi ararsin. Akp dindarsa ben degilim diyen... Taciz olaylarindan dini suclayan... herkes dinsizligine bi kulp buluyor oysaki din Allah ve kul arasindadir. Benle ayni dini yasayan adamin yanlis hayati var diye o kisimi sorgulanir yoksa dinmi...

Mustafa Cer 6 yıl