Modern köleliğe karşı nasıl mücadele edilir?

Yeni dünya düzeni veya devleti bizim için ne ifade ediyor.. Gelecekte bizi ne gibi tehditler bekliyor.. Kıyamet alametleri ve kadim bilgiler bizi neye karşı uyarıyor.. Kıyamet önü deccaliyet veya mehdiyet nasıl bir sistemin zirvesi olabilir.. İnsan birimi nereye doğru gidiyor..
Değerli dostlar..
Şöyle kendimizi ve duyusal varlığımızı da işin içine katıp sohbet edelim.. Bugün küçüğü gibi gözüken ve gelecekte belki büyük oyunun sahneleneceği küçük hayatlarımız da olan oyunları da sohbetimize katalım.. Yeni dünya düzeni ve sistemi korkarım ki gerçekleşiyor.! Pekala bu sistem hayırlı ellerde bizim adımıza hayır mıdır, yoksa şerli ellerde bize şer midir.. Zihin fırtınamıza konu başlıkları atalım.. Para(Finans)diyelim, altın, gümüş, elmas, petrol, enerji, banka, ham madde, iletişim(İnternet, tv, gazete, telefon),gıda(yiyecek), su(içecek) ve ilaç(vs. Sanayisi) diyelim.. özellikle insanın birimsel varlığını sürdürebilmesi için ana ihtiyacı olan gıda, su, ilaç.!!! Hiç dikkatle izlemledinizmi.!? Yukarıda saymış olduğumuz tüm konu başlıklarının birilerinin örtülü gizli eli ile belli bir tekel sistemine doğru kaydığını.. Hiç dikkat ettiniz mi bir ailenin tüm ömrünü bir ev bir araba ve temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda modern kölelik yaşamaya başladığını.!! Bir kölede olması gereken tasmamız ve kulak küpemiz yok gibi gözükse de yakında elektronik (çipli kimlik, uydu bağlantılı konum belirleyici sim ve alışveriş) kartımızı boynumuza asarlar diye düşünüyorum.. Bu konu bugün değilse de yakın bir gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız için bir tehdit unsuru olacağı kanaatindeyim.!! Bu konuda biraz beyin ve zihin jimnastiği yapalım, sizler geleceği nasıl görüyorsunuz.. Art niyetli bir dünya yönetim sistemine karşı nasıl bir mücadele yürütmeliyiz.!??
Not: Lütfen yorumlarda siyaset etnik veya inanç tarafgirliğine girmeden, insani birimsel fikrimizi paylaşalım.!

com-hk8zbpqnsyl0m6nim63q.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Sn İzzet Kapat bu örtülü örğüt helal haram gözetmeksizin her türlü oyunu ve desiseyi, cinayeti kendi hedefleri doğrultusunda hoş gördükleri için ki.! Ekonomik ve siyasi anlamda büyüyorlar.. Yukarıda bir arkadaş yorumunda 10 milyar insan nüfusunun 2 milyara öldürülerek düşürülmesini gayet normal karşılayan bir yorum yapıyor, hatta onlara kardeşlerim diyor.!! Düşünebiliyormusunuz böyle bir dünya iktidarının insanlığın başına açacağı acı ve kederi.. Kendi gibi düşünmeyen insanı yok etmekle tehdit eden bir dünya devleti insanlığa kendince cennet vadediyor.. Siz milli veya ümmi veya insani olarak nasıl tedbirler alınmalı kanaatindesiniz.?

M

Böyle insanlara fırsat verilirse bizi de yok ederler yanlış olan bizim öyle insanları desteklememiz olur zaten insan bilincinde böyle insanlara çabuk kanıyor

Karakız Gönlüm 6 yıl

Bunun içinde bilinçli olmalıyız

Karakız Gönlüm 6 yıl

Türk milleti biliçlidir

Karakız Gönlüm 6 yıl

Sn Mehmet Demırkaya öncelikle fevkalade bir soru sormuşsunuz sizin elinize su dökemem ama bence yapılması gereken Türk toplumunun "kültürle donatılmasıdır".Efendimiz s.a.v. Kafirlere özenmeyin ama onlardan geride kalmayın buyuruyor.. Ne yazık ki geri kaldık belki ama bu hiç birşeyin sonu değil. Düşman dört bir yanımızı sarmış olabilir ama farkındaysanız Türkiyeyi düşürmeyi bir türlü beceremiyorlar bu da o öve öve bitiremediğimiz Avrupalılardan zeka ve strateji açısından hiç bi eksiklik olmadığını bize açık ve net bir şekilde ifade ediyor..

İzzet Kapat 6 yıl

İllaki.!! ama insanımıza olup bitenler veya olabilecekler hakkında farkındalık yaratmalıyız..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Arkadaşlar demedi kardeşlerim dedi. Kardeşler kelimesini özellikle kullandı. R - cortex inin kölesi olmuş insanlar. Sürüngen beyni ile hareket edenler. Nefsinin kölesi şeytana kardeş olur zaten yerinde bir tabir kullandı. Öylesine seçilmiş bir kelime değildi. Babil kardeşliğinden beri amaçları bu engereklerin hükümdarlığını kurmak. Kubbeyi geçemiyorlar. Gökte kubbe var. Marsa koloni hikayeleri çok yakında patlayacak. Tüm suç nasa ve amerikaya atılacak. Kubbeyi geçemedikleri için kıyamete oynuyorlar. Kraliçe Elizabeth Bursa camiisine gelip rahman suresini boşuna dinlemedi. " ey insan ve cin toplulukları göğün kubbesinden geçip gitmeye gücünüz yetiyorsa geçip gidin " diyor. Planlar yapıyorlar ama tüm planların üstünde plan yapandan haberleri yok. insanoğlu dizlerinin üzerine çöküp başını kuma gömdüğü için bedeller ödeyecek elbet ama en sonunda kazanan hak ve hakkın tarafında duranlar olacak. İnsan ayağa kalkıp üstündeki tozları silkeleyecek ve bu "yılan"lar ait olduğu yeri boylayacak. Buna tüm benliğimle inanıyorum.

Mine Tubay 6 yıl

Evet öyle dedi düzelteyim.. Kubbe meselesini açarmısınız.?

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Biri kubbeyi sormuştu Van allen radyasyon kuşağı.

Mine Tubay 6 yıl

link var mı konu hakkında okuyabileceğim.?

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Kusura bakmayın az önce sorduğunuz yorumunuz gözükmüyordu sildiğinizi düşündüm onun için biri dedim

Mine Tubay 6 yıl

linkleri arşivlemiyorum tek tek bulmam zaman alır. Kendi imkanlarınızla araştırabilirsiniz.

Mine Tubay 6 yıl

Radyasyon kuşağı olarak değilmi.?

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Van allen kuşağı hakkında geçen yıl obama bir açıklama yapmıştı geçmeye çalışıyoruz dedi. Açık ve net bir açıklamaydı. Kubbe yazarsanız yada van allen diye aratırsanız bulabilirsiniz. İngilizceniz yeterliyse ingilizce olarak aratmanızı tavsiye ederim

Mine Tubay 6 yıl

Teşekkürler.

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Bir yıldır dini kaynaklar da dahil olmak üzere ulaşabildiğim tüm kaynaklardan araştırıyorum. Gökte bir kubbe var

Mine Tubay 6 yıl

Duymuştum bende ama ben onu batın yönünden araştırmıştım.

Mehmet Demırkaya 6 yıl