Modern köleliğe karşı nasıl mücadele edilir?

Yeni dünya düzeni veya devleti bizim için ne ifade ediyor.. Gelecekte bizi ne gibi tehditler bekliyor.. Kıyamet alametleri ve kadim bilgiler bizi neye karşı uyarıyor.. Kıyamet önü deccaliyet veya mehdiyet nasıl bir sistemin zirvesi olabilir.. İnsan birimi nereye doğru gidiyor..
Değerli dostlar..
Şöyle kendimizi ve duyusal varlığımızı da işin içine katıp sohbet edelim.. Bugün küçüğü gibi gözüken ve gelecekte belki büyük oyunun sahneleneceği küçük hayatlarımız da olan oyunları da sohbetimize katalım.. Yeni dünya düzeni ve sistemi korkarım ki gerçekleşiyor.! Pekala bu sistem hayırlı ellerde bizim adımıza hayır mıdır, yoksa şerli ellerde bize şer midir.. Zihin fırtınamıza konu başlıkları atalım.. Para(Finans)diyelim, altın, gümüş, elmas, petrol, enerji, banka, ham madde, iletişim(İnternet, tv, gazete, telefon),gıda(yiyecek), su(içecek) ve ilaç(vs. Sanayisi) diyelim.. özellikle insanın birimsel varlığını sürdürebilmesi için ana ihtiyacı olan gıda, su, ilaç.!!! Hiç dikkatle izlemledinizmi.!? Yukarıda saymış olduğumuz tüm konu başlıklarının birilerinin örtülü gizli eli ile belli bir tekel sistemine doğru kaydığını.. Hiç dikkat ettiniz mi bir ailenin tüm ömrünü bir ev bir araba ve temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda modern kölelik yaşamaya başladığını.!! Bir kölede olması gereken tasmamız ve kulak küpemiz yok gibi gözükse de yakında elektronik (çipli kimlik, uydu bağlantılı konum belirleyici sim ve alışveriş) kartımızı boynumuza asarlar diye düşünüyorum.. Bu konu bugün değilse de yakın bir gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız için bir tehdit unsuru olacağı kanaatindeyim.!! Bu konuda biraz beyin ve zihin jimnastiği yapalım, sizler geleceği nasıl görüyorsunuz.. Art niyetli bir dünya yönetim sistemine karşı nasıl bir mücadele yürütmeliyiz.!??
Not: Lütfen yorumlarda siyaset etnik veya inanç tarafgirliğine girmeden, insani birimsel fikrimizi paylaşalım.!

com-hk8zbpqnsyl0m6nim63q.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Resim çok ilginç. Bircok semboller içeriyor. Alnında "kefere" yazıyor mesela. Gerçeği örten demek kefere... Dikat edin bilinen anlamda kafir değil. Kulağındaki siyonist kupeden tutunda alnındaki şeytani simgeleyen sayıya kadar... Tepesindeki tek gözü söylemeye gerek dahi yok. Burnundaki üç cengelin biri medya biri teknoloji bir diğeri oluşturdukları hurafeler. Sakalindaki beş bag. Beş büyükler! Dudaklarında herseyi ben biliyorum ifadesi ve yüzündeki dikiş izleri kimi istersek o olacak manası taşıyor sanki.. Tek gözü kapalı tek gözü açık ancak goz yumdugumuzu sanırsınız ama hep izleniyorsunuz demek olabilir mi ki?

M

fotoyu kim yorumlayacak diye bekliyodum.. Çok teşekkürler Murat bey

Tunahan Tatlidil 6 yıl

Teşekürler Sn Murat Vuslat .. Birinin resmi yorumlaması gerekiyordu..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Birde şu 666 hep dikkatimi çekmiştir.. Şu içinde olduğumuz dünyaya link açan.. Www. Gibi.! Kesinikle bilindik kefere değil.! Ben genelde maddesel boyutuna değindim..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

666 şeytanın ifadesi icin kullanıyorlar. Bana göre böyle bir rakam yok. Mehdi ve şeytanın aynı kisi/grup oldugunu anlatıyor bir yerde. Yada kimi isterlerse o olacağını Kefere gerçeği örten saklayan demek. Doğruyu bildiği halde saklamayı ifade ediyor. Oysa bizim literaturumuze imansız kimse icin kullanılan şeklinde girmiş/girdirilmiş...

Murat Vuslat 6 yıl

Doğruyu şimdi bile bilimsel olarak biliyorlar.. Ama üstünü örtüyorlar.. Madde altı alemi insanlara anlatsalar onun-onların tanrılığına kim inanır.. Fravunun daha üstünü.. İlk defa birisi belki tanrı değilde kendisinin Allah olduğunu iddea edecek.. İşte öyle olması bilindik kafirden farkı.. Yok demiyor.! Var ama o benim diyor..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

6 ve 9 yazıldığı şekliyle birbirine yaklaştırın ying ve yang oluyor. Dualite. Dişi ve erkek iyi ve kötü güzel ve çirkin. Pozitif ve negatif. 6 negatif şeytan kötü ve dişil traf. 9 ise tam tersi. 6 üçlemesi 666 şehtanı temsil ediyor

Mine Tubay 6 yıl

Evet öyle Mehmet bey. Kuranı kerim de "onlara sizi yaratan kim deseniz Allah derler " o halde ahirete neden inanmazlar şeklinde ayetler geçer. Neden? Ben üstünüm iddiasi icin. Ben üstünüm iddasi şeytanın iddiasıdır. Bence bunun icin onun simgesine vurgu..

Murat Vuslat 6 yıl

Düşünün madde altına indiler ve bir baktılar ki maddenin aslı enerji.. Materyalizim zihinlerinde yerle bir oldu ama üstünü örtüp bunu insanlığa hala pazarlıyorlar-pazarlayacaklar.. Birde bilimsel olarak maddeye hükmetmeyi öğrendiklerinde.! Yaratılışın makamı Rabbaniyete ulaştık deyip, artık kendilerinin Rab olduğunu iddea edecekler.. Bilimi insanlık için değil kendi heva ve hevesleri için kullanacaklar.. Hala materyalist, maddeye önem veren insanlıkta önlerinde secdeye kapanacak.. Kapanmayana açlık ve yokluk.!

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Bizim haberimizin olmadigi bir gercek evet ama onlar zaten birçok yeni buluşun sahibi. Birçok şeyi biliyorlar ve yeni dunya düzenini buna göre bicimlendiriyorlar. Bize ise sadece söylenenlere inanmak kalıyor. Şimdi ise son savaşın peşindeler. Dediniz ya ya uyu ya açlık sefalet diye. Ya uyu ya öl girecek devreye. Sonra uyansnlar arasında da istedikleri yaşayacak. "Onların tuzakları vardır Ama Allahın da bir tuzağı var ."

Murat Vuslat 6 yıl

Elbette ki hepsi Allahın mekri.. Allah tuzak kurmaz, kurulan tuzağa hamle yapar.. Müminler içinde çok sert bir cennet veya cehenneme hasat dönemi de olur diye tahmin ediyorum.. Şahsi fikrim bu bilinç ile % 90 fire verir.. Düşünelim bir adam elinde kozalak tutuyor ve o altın oluyor.. Alın bu sizin diyor.. Nasıl yoldan çıkmasın insanlık.! Son savaşa biraz daha var gibi geliyor bana.. Öncesinde bir defa daha Avrupayı silindir edecekler gibime geliyor.. Bu arada şu yeni boğaz geçişi bitse iyi olur..

Mehmet Demırkaya 6 yıl