Modern köleliğe karşı nasıl mücadele edilir?

Yeni dünya düzeni veya devleti bizim için ne ifade ediyor.. Gelecekte bizi ne gibi tehditler bekliyor.. Kıyamet alametleri ve kadim bilgiler bizi neye karşı uyarıyor.. Kıyamet önü deccaliyet veya mehdiyet nasıl bir sistemin zirvesi olabilir.. İnsan birimi nereye doğru gidiyor..
Değerli dostlar..
Şöyle kendimizi ve duyusal varlığımızı da işin içine katıp sohbet edelim.. Bugün küçüğü gibi gözüken ve gelecekte belki büyük oyunun sahneleneceği küçük hayatlarımız da olan oyunları da sohbetimize katalım.. Yeni dünya düzeni ve sistemi korkarım ki gerçekleşiyor.! Pekala bu sistem hayırlı ellerde bizim adımıza hayır mıdır, yoksa şerli ellerde bize şer midir.. Zihin fırtınamıza konu başlıkları atalım.. Para(Finans)diyelim, altın, gümüş, elmas, petrol, enerji, banka, ham madde, iletişim(İnternet, tv, gazete, telefon),gıda(yiyecek), su(içecek) ve ilaç(vs. Sanayisi) diyelim.. özellikle insanın birimsel varlığını sürdürebilmesi için ana ihtiyacı olan gıda, su, ilaç.!!! Hiç dikkatle izlemledinizmi.!? Yukarıda saymış olduğumuz tüm konu başlıklarının birilerinin örtülü gizli eli ile belli bir tekel sistemine doğru kaydığını.. Hiç dikkat ettiniz mi bir ailenin tüm ömrünü bir ev bir araba ve temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda modern kölelik yaşamaya başladığını.!! Bir kölede olması gereken tasmamız ve kulak küpemiz yok gibi gözükse de yakında elektronik (çipli kimlik, uydu bağlantılı konum belirleyici sim ve alışveriş) kartımızı boynumuza asarlar diye düşünüyorum.. Bu konu bugün değilse de yakın bir gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız için bir tehdit unsuru olacağı kanaatindeyim.!! Bu konuda biraz beyin ve zihin jimnastiği yapalım, sizler geleceği nasıl görüyorsunuz.. Art niyetli bir dünya yönetim sistemine karşı nasıl bir mücadele yürütmeliyiz.!??
Not: Lütfen yorumlarda siyaset etnik veya inanç tarafgirliğine girmeden, insani birimsel fikrimizi paylaşalım.!

com-hk8zbpqnsyl0m6nim63q.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Yakın bir bölgede bir büyüğümüz 7000 yıllık bir mezardan çıkan hiç orjinalliği bozulmamış buğday tohumlarından birazını müzeden rica ederek aldı.. Bunlar ilaçsız ve suni gübresiz çoğatıldı.. Şimdi tonlarca oldu.. Bizde bulabildiğiz orjinal tohumları topluyoruz..

M

Mehmet bey UTTM ye üyeyim genetiği ile oynanmamış hibrit olmayan atalık tohumları ben de topluyorum. Bahsettiğiniz buğday tohumlarını paylaşmak isterseniz seve seve kabul ederim. 3000 yıllık dediniz ve çok heyecanlandım. Arkadaşınıza bahsederseniz inanın çok mutlu olurum. Buğday çimi insan metabolizmasının bulup bulabileceği en mükemmel doping. Tohumlara talibim sizden haber bekliyorum. özelden msj atabilirsiniz. İyi akşamlar

Mine Tubay 6 yıl

Tohumları çoğaltıp ulusal tohum takas merkezinde paylaşmak isterim açıkçası. Bunun için büyük mücadeleler veriyoruz. Atalık tohumlarımızın yok olmaması için. Atalık tohum satışını yasakladılar biliyosunuz. Bizde çoğaltıp takas usulü paylaşım yapıyoruz.

Mine Tubay 6 yıl

Mine hanım o zaman biliyorsunuzdur.. Yerli tohum satışı bildiğim kadarı ile 2006 yılında yasaklandı.. 2018 yılından itibarende hidrit tohum kullanılacağı bizim tarım bakanlığımız tarafından açıklandı.. İşte o gizli el orjinal anadolu tohumlarınıda takas sistemi ile belli bir merkeze topluyor.. İyi niyetli bir toplamamı bu gelecekte göreceğiz.. Benim şahsi fikrim bunları birimsel çoğaltmak ve insanlara saklamak şartı ile dağıtmak.. Adresi sizin özelinize yazarım.. Ulaşabilirsiniz sanıyorum.. Zannımca yakın gelecekte yerli tohum ekimi de sanki haşhaşmış gibi yasa ile yasaklayacaklar..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Benim bahsettiğim oluşum tohum biriktirmiyor. Sadece takasa aracı olan bir platform. Teşekkür ederim

Mine Tubay 6 yıl

Takas derken orjinal tohummu verdikleri insanlara yoksa hidritmi..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Atalık tohum. Kısır israil tohumu değiller.

Mine Tubay 6 yıl

Patentlenmemiş tohumlar. Orjinal Anadolu tohumları. 26 çeşitini yetiştirdim.

Mine Tubay 6 yıl

Buğdaydamı 26 çeşit.. Ne güzel.. Ben size buğday göndereyim sizde bana varsa farklı tohum..

Mehmet Demırkaya 6 yıl

Hayır tüm sebze ve toprakta yetişen bitkilerden 26 çeşit buğdayda genetiği değişmemiş bir siyez var

Mine Tubay 6 yıl