Paketlerde "sigara içmek öldürür" yazmasına rağmen neden satılıyor?

Sigara paketlerinin üzerinde SİGARA İÇMEK ÖLDÜRÜR yazıyor. Ama yinede satılıyor. Kaç yıldır bunu düşünüyorum sizcede tuhaf değil mi ???

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Tabi ki tuhaf öldürüyorsa üretilmemeli üretiliyorsa da kullanan kişiler akıllarını kullanıp kullanmamalı

R

Bizdeki devlet anlayışı sosyal devlet anlayışı olmadıı için sigarayı satmaktan vazgeçmeyecektir hele hele böyle bağımlılık yapıcı bi maddeyi ak parti gibi uyduruk takkiyeci armut bi iktidarın eline verirsen ;vatandaşın bırakmayacaını bilir sürekli zam yapar sorunca İÇME KARDEŞİM BENMİ İÇİRİYORUM der ama o bütçeye nekadar para gireceğini hesap etmiştir bile..;0)).. Yani sen sigarayı bırak diye extra çalışma yok olmayacak çünkü bütçeye milyar dolarlık getirisi var.. Aynı şey trafik cezaları içinde geçerli vatandaş disiplin edilsin diye değil trafik kuralları ak partinin elindeyken,,milleti yontmak için bi araç,,bütçe hesaplamaları yapılırken bunları hesaplıyolar SİGARADAN ŞUKADAR GELSE TRAFİKTENDE KÖPRÜDENDE BUKADAR GELSE İYİ ALLAH BEREKET VERSEN!?.. Diyerek.. Kısacası el altından sigara içsin istiyo ama görselde İÇME KARDEŞİM BENMİ İÇİRİYORUM diyo..;0)... Aynı şeyi et fiyatlarını soran biri içinde demişti geçenlerde adam et yiyemiyoruz fiyatlarını düşürün diyo bizim cumhurbaşkanıda PARAN VARSA YE YOKSA YEME BUKADAR BASİT dedi yaa..;0))).. Sen şimdi şu adamdan sigarayı bırakması adına vatandaşı için çalışırmı zannediyosun,,,mümkünatı yok..

Evrim Ahu 6 yıl

Siyasetle alakası konusuna bir şey demeyecem ama bence siyaset yapacak gerekirse bütün partiler aynı benim gözümde konuya gelirsek satımı yasak olsa bile kaçak bir şekilde getirildiğini biliyorum yasaklanıp denetimi sıkı yaparsalar kullanım bitecek raddeye gelir

Rabia Gökoğlu 6 yıl

İşte olmaz o,,,bütçede yeri var yani sigarayı yasaklarsa bu adam ben bu vatandaşa nereden giydirme yaparımın yoluna bakar faturana ekler benzine 10 kuruş daha koyar falan.. Kaçak heryerde var,,kapitalist sömürü düzeni varsa kaçakçılıkta olacak haaliyle..

Evrim Ahu 6 yıl

Doğru ama zarar azaltılsa benzine zam gelsin bence bir şey olmaz rahat bir şekilde çalışıp para kazanıla bilir

Rabia Gökoğlu 6 yıl