Sabah uyandığınızda Türkiye'ye şeriat geldiğini görseniz ne yaparsınız?

Yarın sabah bir uyanıyorsunuz ki Türkiye'ye şeriat gelmiş! Ne yapardınız?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
85
85 CEVAP

bir tanemiz 1000 tanesine bedeldir, Tark Akan ın cenazesini unutmayın, duran bir potansiyel halk var. Ve halka ragmen asla bir şey yapamazlar. Kimsenin ne aklı ne de gücü yeter. Doğrunun yerine asla yanlış oturamaz, oturmaya kalkar beceremez. Becermediğini de çark etmesinden anlarsınız.

S

Cenaze ile savaş alanı birmi, kemalistlere herşey toz pembe bravo size

Devran Bedür 6 yıl

herşeyin bir sonu var, azmanın da sonu var.

Seza Ecel 6 yıl

Konu başka taraflara gidiyor

Devran Bedür 6 yıl

peki, nereye gitsin siz söyleyin.

Seza Ecel 6 yıl

Senin dediğin kesim sindirilmiş köşesine çekilmiş, film seyreder gibi seyrediyor

Kemal Aysal 6 yıl

Muhatap olarak kabul etmıyor desek daha dogru olur. Oyle calışmalar yapılıyor ki diğer kesimin aklı almaz. Şuur diye bir şey var, adamın biri cıkın dışarı deyip te dışarı fırlayacak zihniyete sahip değiliz. Cıkıldıgı zaman sonucunun ne olabileceğini biz biliyoruz. Karşı taraf da cok iyi bildiği için bize sıgındı, o bizi gezide zaten tanıdı Ömrü billah unutamayacagı bir dersi aldı. Aydınlarla,tiyatrocularla baş edemeyeceğini biliyor. Onların 1 tanesi peşinden milyonları sürükler, sürüklüyorda zaten.

Seza Ecel 6 yıl

Hangi aydın??? Hangi sanatçı? Adamlar çıktı sokağa gezide. Sonra iş alamaz oldular, bastırıldılar. Hapishaneye soktular. Sonra döndüler, yada sindiler yada sustular. Bizlerde küfürler ettik, "vay oç, sendemi döndün" diye. Attila taş nerde? Hapiste. Hangimiz Attila taş için eylem yaptık? Sarı öküzler verdi bu millet tek tek. Kalmadı sarı öküz

Kemal Aysal 6 yıl

Hem gezide ne oldu? Bir bokta olmadı. Gezi, 17 ağustos, Soma da tekmeler, ayakkabı kutuları, kasetler, hergün gelen şehitler, şu bu. Bana tek bir istifa söyle. Birak Başbakan, bakan milletvekili vali şu bu, bana bir tane belediyenin çöpçüsü dahi olsa bir tane. İstifa söyle. Hangi olay bir tane yönetiçinin sorumlunun istifasını aldı? Ben söyliyeyim. Sıfır .

Kemal Aysal 6 yıl

Gezide ne mi oldu? Cok alemsiniz.. Gezi tüm dünyaya örnek oldu, dünyayı ayaga kaldırdı. Siz ne anladınız bilmem ama gezi olayı bir devrimdir.

Seza Ecel 6 yıl

Baştakiler adam değil, vardır bir zamanı ..

Seza Ecel 6 yıl

Bence sen lalaland da dolaniyorsun. Ben sonuca bakarım. Bir tek istifanın olmadığı devrim. Gülerim buna

Kemal Aysal 6 yıl

İngiltere'de üniversite kayıt paralarına zam yaptılar, öğrenciler ayaklandı, zam geri çekildi. Almanya'da benim zamanımda sıgaraya zam yaptılar, millet ayaklandı, zamı geri çekmeyi bırak, eskisindende üçüz oldu. Fransa'da çikolataya zam yaptılar, millet eylem yaptı, zamı geri aldılar. Londra belediye başkanı kendi bahçesine kulübe yaptı, belediyede çalışan müfettiş çeza kesti yıktırdı. Böyle şeyleri sana sabaha kadar sayarım. Sonsuz örnekler var. Türkiye'de? Tencere tava. Tık yok. Sen devrim yaptığını düşünmeye devam et.

Kemal Aysal 6 yıl