Sigara nasıl bırakılır?

sigara bağımlılığı nasıl atlatılır. Günde 10 tane bira içen hatta aralıksız her gün içen alkolik bi adamdım alkolü dahi bıraktım. Tabi kolay olmadı aylarca rüyalarım da sarhoş gezip sıçrayarak uyandım kaç kere.. Sonuç olarak öyle ya da böyle bıraktım. Ama sigarayı 2 saat içmeyince geriliyorum en fazla 1 gün içmemeyi becerdim onda da salça olmadığım insan kalmadı. Bunun bir yolu yok mu daha önce içip bırakanlar nasıl bıraktılar? Bana bir akıl teşekürler...

com-giulr4w89evjr3c9ltvy.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Champiks miydi neydi. Bazılarında işe yaramıyormuş Bende kesin çözüm oldu. Aklıma bile gelmedi.

O

Doktor mu verdi o ilacı ?

Semih Babaç 5 yıl

Doktor da veriyor normalde ama genelde kalmıyor. Biraz dendiği var onu veriyorlar genelde. O da pek işe yaramıyor. Bu eczanede fln da satılıyor herhalde. Ben doktordan almıştım. Sanki hiç tanışmamışım sigaranın s si ile. Acayip işe yaradı. Bi dene bence.

Orçun Çatamak 5 yıl

Süreci özetler misin bana doktordan randevu mu alıyoruz sonra neye göre talep edecem bu ilacı ya da o mu karar verecek ne içeceğime daha sonrası nasıl oluyor. İlacın yan etkileri var mı? Hiç daha sonraları sigara canınız istemiyor mu?

Semih Babaç 5 yıl

Doktordan randevu alıyorsunuz. Gidip anlatıyorsunuz iki ilaç var zaten champiks yazdırın. Alıyorsunuz. Zaten acayip bir kutusu var. Gün gün bölmüş. Sonra hafta hafta. Kullanmaya başlayınca benim aklımın ucuna bile gelmedi. Yanımda içmelerine rağmen canım istemiyor. Hatta aklıma gelmiyor içim mi diye. Kendimi zorlayıp içim desen berbat bir tat midesi bulanıyor insanın. Sonra ilaç haftada bire düşüyor fln. İlaç bittikten sonda da bi süre etkisi devam ediyor. Yani iki üç ay kesin içmezsin. Sonrası sana kalıyor. Kendini zorlayıp içecem dersen tekrar başlarsın. Yok kullanmıyorum dersen bıraktın gitti. İstek fln yok yani.

Orçun Çatamak 5 yıl

Randevuyu nerden nasıl alacaz?

Semih Babaç 5 yıl

İnternetten de alabiliyorsunuz. Ya sigarayı bırakma polikliniği olması lazım yada psikoloji polikliniği başlığının altında. Bi netten bakın randevu almaya.

Orçun Çatamak 5 yıl

Arıyorum açmıyorlar saçmalığa bak amk

Semih Babaç 5 yıl

İnternetten randevu almaya çalışın. Aramaya gerek yok.

Orçun Çatamak 5 yıl