Suni rahimden keçi doğurttular, sıra insanda mı?

SUNİ RAHİMDEN KEÇİ DOĞURTTULAR, SIRA İNSANDA MI?
Japonya Tokyo'da yakın zamanda yapılan deney hem şaşırtıcı hem de ürkütücü... Öncelikle döllenmiş keçi yumurtası test tüplerinden daha büyük kaplara aktarıldı; nazikçe peritoneal astar yarıldı, morula yerine kondu, üzerine tuz çözeltisi döküldü. . .
Yapay rahim hazırlandı. Tokyo'daki araştırmacılar EUFI - ekstrauterin fetal inkübasyon tekniği geliştirdiler. Göbek kordonundaki büyük damarlardan keçi fetüsleri, dişli kateterleri almışlar ve vücut sıcaklığına kadar ısıtılan yapay amniyotik sıvı içeren kuluçka makinelerinde süspanse ederken fetüsleri oksijenlenmiş kanla beslemişlerdir. Yani bu kopya bir rahimdir. Keçi doğduğunda sağlıklıydı. Resmi kaynaklar İnsan kopyalaması konusunda herhangi birşey söylemese de bu konu hakkındaki dedikodular çok çılgıncadır.

com-00nuz4ycalzfcukv2693.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Yaratmak YOKTAN var etmektir bu işler yaratılışı bozmaktadır her şeyin DNA sıyla oynayıp(yiyeceklerinde) insanlarında kalitesini bozuyorlar bunlar insanlığın faydasına değildir normal doğum yapanlar çocuğunu çöpe atarken sonunu düşünmek istemiyorum

E

Yoktan var etmek Allah'a mahsus. Dünyada bulunan atom taneciklerine kadar düşünülüp cekirdeğine kadar yoktan. Var eden Allah. Ancak bu yoktan var etmek değil doğal sirkülasyonu suni yahud farklı bi bicimde devam ettirmek. Nesli tükenmek üzere olan canlıları çoğaltmak için kullanılabilir mesela. Eğer zihniyet farklıysa savaş için dnası tamamen değiştirilip savaş adamları üretmekte mümkün. Bunları anlamak anlatmak bilmek yapılan işlere karşıda bi avantaj sağlar.

Murat Baz 6 yıl

Bunların hepsini biliyoruz fakat bunlar insanlığı iyi bir yere götürmez merhametten yoksun her varlık insanlığın düşmanıdır

Elife Çapkın 6 yıl

Ey insanlar piskolojinizmi bozuldu o zaman toplum düzeni bozuldu demektir lütfen gerçeklerle uğraşın.

Muammer Filizçay 6 yıl