Tanrı nasıl varolmuştur?

Arkadaşlar Tanrının varlığını savunanlara (müslüman, hristiyan, yahudi vs) postlar arasında sormama rağmen bir cevap alamadığımdan ayrı bir post açma gereği duydum.

Hayatta hiçbir şey tesadüf eseri olmamıştır. Herşey bir matematiksel kurallar sonucunda vs biri tarafından kurgulanmıştır. Ok tamam
Soru şu:

TANRI NASIL VAROLMUŞTUR??

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
95
95 CEVAP

ben fizikçi değilim sayın alaycı. Dünyanın varoluşunu bilim insanları açıklıyor. Bana soruyorsanız eğer, dünyanın da kainatında nasıl var olduğu beni ilgilendirmiyor. bu sorunun cevabıyla ilgilenenlerin bilimsel araştırmalarını takip ediyorum.. Kafamdaki soruların cevaplarını araştırıyorum. Hepsi bu.

F

Alaycı diye bana dediyseniz gerçekten Özür dilerim. Asla. Ben yanlış diyebilirsiniz ama mantık olarak önerme yaptım. Hakaret yada alay... Çok özür dilerim. Kesinlikle öyle bir niyetim yok.

Yalçın Dorukoğlu 5 yıl

Yalçın Dorukoğlu hayır hayır kesinlikle sizden bahsetmedim. Bana sayın fizikçi diye hitap edene bende sayın alaycı diye hitap ettim. Görüşlerinizi okuyorum. Saygılısınız...

Ferit Tabu 5 yıl

Teşekkür ederim. Hatam olursa uyarın minnettar olurum.

Yalçın Dorukoğlu 5 yıl

duyarlısınız, sağolun. Hata yapmak olmasaydı kendimizi ve bilimi geliştiremezdik, korkmayın hata ve yanlış yapmaktan ama aynı hatayı iki kere yapmazsak, zaman kazanırız o kadar.

Ferit Tabu 5 yıl