Toplu taşıma araçlarında Haremlik selamlık uygulamalar hakkında yorumlar

Arkadaşlar biliyorsunuz Bursa'da bayanlara özel vagon uygulaması başlatıldı. Tepki aldıklarında da seriat ve haremlik selamlık dinimizde var gıbı seyler gevelemeye başladılar bana bu tarz mesaj geldi. Resmını ekliyorum aşağıdaki linke tıklayıp bayanlara özel vagon ile ilgili fikrinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

com-rgd2r7edtw98esu80602.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Benim yukarda verdigim örnege bir yanit verecek biri varmi

Y

Ayni şey hepimiz için gecerli evet kaza olmasin hastalık olmasın onlemler alınır. Bu başka bir şey tamam pembe vagon pembe avm pembe okul kabul yaşamın her alanında kadinlara bunlar yapıldı kabul ettik diyelim o zaman sapiklar eksilecek mi kimseye tecavüz edilmeyecek mi ... Sapiklar için önlem ne olacak... Cocuklar içinde basja renk alanlar mı yapılacak tecavuze ugrayan erjek cocuklar hangi renk vagona binmeli... Önce yasa çıkmalı.... Bu uygulama sapiklari korumak kadınları asagilamaktir

Kamile Çamlıbel 6 yıl

Ayrica ensest iliskiler bunlar hangi renk vagondan faydalanmalı once yasa cikacak ve uygulanacak yoksa istediginiz kadar renkli vagon yapılsın boşuna hayvanlara ne olacak onjarada tecavüz ediliyor bu sapiklar için ceza çıkmalı dinle ilgisi yok evet dini gerçekten bilen zaten boyle davranmaz

Kamile Çamlıbel 6 yıl

Belediye vagon yerine başka imkânlar da sağlasın

Kamile Çamlıbel 6 yıl

Yasa degismeli bence, taciz gibi suclars daha agir cezalar gelmeli. Ben anlamiyorum ki, mecliste dört partiden de bunca kadin milletvekili var, onlar neden bu konuda ön ayak olup kanun tasarisi vermiyo. Son olarak da belediye ne gibi imkanlar saglamali sence? Örnek verebilir misin.

Yusuf Öztekin 6 yıl

Belediye kendi üzerine düşen hizmetleri saglarsa yeterlidir belediyenin gorevi sadece sehir içindeki ulaşım onu da pembe vagonka sınırlandırılamaz çok üzücü bir durum bu. Bu ne onlem ne de fayda değildir üzerine basa basa tekrar ediyorum bu hem kadınları aşağılamak hemde sapik insanlari korumak ve gunden güne çoğalmaktır !

Kamile Çamlıbel 6 yıl

Yahu belediye ne yapsin her potansiyel sapigin pesine zabita mi görevlendirsin. Belediye bi pozitif ayrimcilik yapmis kadinlara ona bile muhalefetsiniz ya. Böyle bi uygulamanin nesi kadinlari asagilor. O zaman hamile kadinlara yer vermiyelim mi, o da ayrimcilik. Yaslilara, gazilere, özürlülere yer vermiyelim bi otobüsde, trende, metro da, oda ayrimcilik o zaman. Bu mudur yani.

Yusuf Öztekin 6 yıl

Tabiki hamile yasli cocuklu ve hastalara yer verilir ve verilmesi gerektir. Biz ayrı vagondan bahsediyoruz bu fayda degil onlem degil .... Bu kaçıştır daga çok sorun getirir sapık kadin kiligina girdi kadinlarin oldugu vagona bindi ne olacak? Umarım anlıyorsunuz ulke bu sekilde kalkınamaz...

Kamile Çamlıbel 6 yıl

Yahu hirsizlik olaylari artinca ilk söyleyeceginiz sey hirsizlara agir cezalar verilsin demek degil mi, dogru. Peki bu yaparken kapini acik mi birakirsin yoksa güvenlik önlemini mi arttirirsin. Alarm mi taktirirsin.

Yusuf Öztekin 6 yıl

Kardesim yasa ve ceza olmazsa istedigin kadar erkegi kadini her yerde ayir boşuna

Kamile Çamlıbel 6 yıl

Bende bunun tek cözümünün agir cezalar olduguna katiliyorum. Peki bu yasa hemen yarin degisecek mi? Hayir. O zamana kadar da bu önlem olsa fena mi.

Yusuf Öztekin 6 yıl

Bu önlem değil ve evet fena

Kamile Çamlıbel 5 yıl

Hayirli fortlanmalar sana o zaman. Ne diyeyim.

Yusuf Öztekin 5 yıl