Tüketici mahkemesinde kaybedilince masrafımız oluyor mu?

Arkadaşlar konu acil ve önemlidir;

Hepsiburada. Com üzerinden bigapple satıcısı üzerinden salomon kadın bot aldık. Fakat ürün goratex olmasına rağmen terleme yaptığından hepsiburadaya yazdım. Satıcının servisiyle iletişime geçmemiz gerektiğini söylediler. Aradım biraz önce, ürün orjinaldir ama hava almaz, hava alsa su da alır demez mi. Neyse konu tüketici haklarına geldi. İşte bizim big apple ve http://orjinalmarka.com/ markalarımızı araştırabilirsiniz hiç bir şekilde sahte ürün almıyor, tüketici hakem heyetinede gidebilirsiniz ama bu zamana kadar kazanan olmadı, dosya masraflarınıda siz ödersiniz kaybederseniz falan diye konuşmaya başladı. Konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Tüketici mahkemesinde kaybedilince masrafımız oluyor mu ?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

ayakkabı hakkında bilgim yok ancak, hava alırsa su alır mantığı yok. Su tutmaz denilen bir apre yontemi su geçirmezlik dediğmiz ayrıca bir kimyasal kaplama yontemı var. Su tutmaz denılen apre ıslemınde su gırmez ancak hava dısarı cıkar cunku hava molekullerı su molekullerınden kucuktur ve sadece bu durumdan dolayı su gecırme sansı yoktur hava alıp da. Resmen sinirlendim şuan da satıcıya.

G

E devlet uzerinden tuketici heyetine basvurdum. Surec nasil bilmiyorum. Satici resmen uckagitci ya, konusmasindan belli bizi arastirin bu zamana kadar cakma urun getirmedik, iste hava alirsa suda alir, vs

Orkun Önsesveren 6 yıl

Meslegimden sogudum yeminle saticinin mantigindan sonra ben bosuna mi okudum dedim

Gizem Potter 6 yıl

Ne kadar da bilen bir bağyan

Ertuğrul Uluöz 6 yıl

Tipini sevdigim

Gizem Potter 6 yıl

Orkun Önsesveren konuyla alakasız ama e devletten nasıl şikayette bulundunuz acaba? Benmde buna benzer bi konu varda bimer den http://xn--ikayetvar-z2b.com/ dan bi hayır çıktı.

Mizgin Demiroğlu 6 yıl

Mizgin Demiroğlu e devlete yeni eklendi başvuru yapılabiliyor..

Esref Ghorab 6 yıl

E devletten direkt bir siteye yonkendiriyor

Orkun Önsesveren 6 yıl

Esref Ghorab teşekkür ederm

Mizgin Demiroğlu 6 yıl

Mizgin Demiroğlu rica ederim hocam.

Esref Ghorab 6 yıl