Varşova'da Lazarski üniversitesi hakkında yorumlar

Merhaba arkadaşlar ben Varşova'da Lazarski Universitesinde okuyorum. Bilgi almak istediginiz konular varsa burayla veya okullarla ilgili, yardımcı olabilirim.

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Polonyalılar șarıșın Yabancılar belli oluyor.
Yabançılara karșı durum nedir??

A

Irkçılık üst seviyede. Siyahi ve müslamanları sevmiyorlar

Mert Küçük 5 yıl

Ben 17 senedir yurtdışında yaşıyorum, 50 den fazla memleket gezdim 4 ülkede yaşadım. Avusturya, Viyana'da metro kenarında polis sadece esmer ve siyahi insanlara kimlik kontrolü yapıyor, yabancılar kendilerine daima kaçakçı yada terörist muamelesi yapılmasından bıkarak başka ülkelere göc ediyor. Ben Polonya'da sokakta, normal yaşantımda bir ırkçılıkla karşılaşmadım, Alkol alınan ve nezih olmayan eğlence mekanları ve cevreleri dışında, maç çıkışı futbol holiganları dışında ırkçılık tehlikesi olan bir yerde görmedim. Çıktığımız gezdiğimiz yere kendi memleketimizdede dikkat etmek gerekiyor, aynı özeni Polonya'da gösterirsek başımıza birşey gelmez.

Mehmet Küçüktepe 5 yıl

ırkçılıkla karşılaşmak için nasıl ortamlara giriyorsunuz ne yapıyorsunuz da ırkçı eylemeler görüyorsunuz, daha yan bakan insan görmedim ben burada, siz nasıl bir kişilik sergilerseniz kendi memleketiniz dahil insanlardan öyle tepki görürsünüz, buda ırkçılık değil sen Türkiyede ki şu mahalledensin kavgasına kadar gider

Tevfik Tarçın 5 yıl