Varşova'da Lazarski üniversitesi hakkında yorumlar

Merhaba arkadaşlar ben Varşova'da Lazarski Universitesinde okuyorum. Bilgi almak istediginiz konular varsa burayla veya okullarla ilgili, yardımcı olabilirim.

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Benim 2 sorum var: İlk sorum şöyle Lazarski ünversitesinde ingilizce hazırlık eğitimi nasıl? Ben yarım dönemden (şubatta) başlayacağım ve eğitimin ne kadar iyi olduğunu merak ediyorum. Şuan aşağı yukarı intermediate seviyesindeyim ama sınav için en az upper olmam lazım.
Diğer sorum: Yurtta kalmak yerine tek küçük 1+1 bi eve çıkmayı düşünüyorum lazarski üniversitesi çevresinde "şu semtte ev bak, şuradan uzak dur" veya "şu semtte ev bulursan ulaşım vs şöyle bir avantajın olur" diyebileceğin yerler var mı? Ev ararken genelde en çok evi nerede arayacağım sorun oluyor.

E

Öncelikle ben de intermediate seviye ile basladim ve hocaların hepsi gerçekten çok ilgililer. Çok rahat ingilizce seviyeni arttırabilirsin. Ev kiralamak daha mantıklı yurtta sürünmekten. Okul cevresinde evler pahali. Centrum civarında ucuz. Ben de o bölgede arıyorum. Ulasim konusunda sıkıntı yasamazsın. Toplu tasima sistemleri çok gelismis. Toplu tasima kartini 3 aylik 280 zloty ye doldurabiliyorsun ve aylik yukleme yapmaktan daha ucuza geliyor. Ayrica bilet alabilirsin her binisinde ama karti doldurmak dedigim gibi daha hesapli ve centrum dan okula metro ile 15 dk da gelebilirsin. Bir de Vistula nehrinin karsi tarafında ucuz yerler var ama o zaman otobuse binmen gerekiyor ve yol yaklaşık yarim saat sürüyor.

Tülin Çambel 5 yıl

Umarım yarım dönemde ingilizcemi upper yapabilirim. Bence de ev çok daha mantıklı. Daha masraflı da gelirse veya tek yaşamaktan sıkılırsam ileride tanıdığım güveneceğim biriyle geçerim. Hmm peki Centrum civarı tam olarak neresi diye geçiyor? Yani mahalle, ilçe olarak. Aynı şekilde Vistula nehrinin karşı tarafı. Evi internet üzerinden aradığım için doğrudan semt-mahalle tarzı bilgiler istiyor.

Ekrem Toptas 5 yıl

Centrum u Google da arat downtown da diyebilirsin. Palac kultury i nauki diye bir bina var onun cevresi. Nehrin karsisindaki yerlerin isimlerini bilmiyorum.

Tülin Çambel 5 yıl

tamam bakacağım. Teşekkürler yardımın için

Ekrem Toptas 5 yıl

Rica ederim

Tülin Çambel 5 yıl