Vegan ve vejetaryen olmadan hayvan sever olunur mu?

"Hayvan severim ama onları yiyorum" Vegan veya vejetaryen olmadan hayvan sever olunur mu?
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
70
70 CEVAP

bak şimdi, aslan et yedi diye ona kimse kızabilir mi? Adam etçil, ağız yapısı vücut yapısı böyle. Ama aynı şeyi senin için söyleyemiyorum. Mesela etçil olsan kemiğini de yerdin? Pişirmeden de sağlıklı bir şekilde yerdin?

E

burdan devam edeceğim, dolayısıyla benim bitki yememe de kızma. İnsanlar ses tellerini titreterek kurduğu iletişimde işine gelen şekilde demiş ki "hayvanların aklı yok"

Emirhan Erdönmez 6 yıl

ne alaka abi aklı yoksa çocuklarına kim sahip çıkıyor, aile düzenini, tek eşliliği kim yapıyor, senin saçma sapan harflerden oluşan 28 harf ve bilmem kaç kelimeden oluşan dilini kullanmadıkları için mi akılları olmuyor?

Emirhan Erdönmez 6 yıl

Onlara göre de senin aklın yok? İnsanları neden bu kadar üstün görüyorsunuz demeyeceğim çünkü bir nevi ego. Bundan milyon yıl önce mağarada yaşıyordun, şimdi mağaranın duvarından elde ettiğin betondan yaptığın evde. Bi fark yok.

Emirhan Erdönmez 6 yıl

şimdi birileri gelecek yok et sindirebiliyoruz, yok protein alıyoruz, yok otla doyulur mu. Arkadaşlar artık at gözlüklerini çıkarıp düşünmeye başlayın, beni de düşündürün. Sistem gereği anneden doğma vejetaryen değiliz

Emirhan Erdönmez 6 yıl

fakat bu daha sonra olmaya da engel değil. Et yediği için kimseyi suçlayamam, herkesin düşüncesine saygı duyarım. Fakat hiçbir şey düşünmeyene saygı yok. Bu arada hayvanlar için kampanyalar başlatan, bilmem nerde hayvan katledilmiş...

Emirhan Erdönmez 6 yıl

... Gidelim yakalım yıkalım, televizyon çağıralım, dava edelimci vs vs tiplerden değilim. Bu dünyada olması gereken tek şeyin her konuda eşitlik olduğuna inanıyorum.

Emirhan Erdönmez 6 yıl

Ot yiyene kimse karşı çıkmıyor. Nedendir anlamam dalga geçiyorlar. Bu daha saçma tabi. Vejetaryen değilim. Çok arada kalıyorum ama değilim.

Şerife Toğluktemur 6 yıl

Şerife Toğluktemur Dalga konusu her zaman oluyor, seviyesiz insanlar genelde. Cahil insanların dalga konusu olmamak için kendime olan saygımı bir kenara bırakamam.

Emirhan Erdönmez 6 yıl