1 haftadır uyuyamıyorum yardımcı olun lütfen

#??rail
Ayrılalı 1 hafta oldu uyuyamıyorum yardım pliz

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
116
116 CEVAP

seroqual 100 mg. Hem psikolojini düzeltir hem fena iştah açar.. Yarısı ile 12 saat de uyursun./ efes shot 2 adet + 2 efes extra. Şiir yazdırır, arayıp rencide ettirir, küfür ettirir, yeni sevgilisi ile kavga ettirir. Dayak yersen de hissetmezsin.

M

Doktor olmadan insanlara ilac onermenin ne gibi zararlar verebileceginin farkinda misin?

Burak Duha 4 yıl

doktor olmadığımı nerden biliyorsun

Mahir İlgene 4 yıl

Doktor olsaydin buradan boyle ilac verilmeyecegini bilirdin cunku.

Burak Duha 4 yıl

Hastayi gormeden ilac yazmak doktor icin meslekten mene kadar gider. Doktorsan ve bunu bilmiyorsan da gerekli yerlere sikayet ederiz, ogrenirsin.

Burak Duha 4 yıl

iki bira içip geliyorum hemen

Mahir İlgene 4 yıl

Bak dostum, onerdigin ilac bir Antipsikotik. Oyle ki bunu pratisyen hekim bile yazmaz, anca bir psikiyatr yazar. Bunlar yan etkileri cok fazla ve bagimlilik yapan ilaclar. Sizofreni tedavisinde kullanilan bir ilaci sen kalkip da burada insanlara oyle elini kolunu sallaya sallaya yazamazsin, oneremezsin. Ha zaten gidip alamaz da oylece, ancak bir sekilde eline gecti ve senin aklina uyup aldi diyelim. Olabileceklerin sorumlulugunu yasal olarak ustlenebiliyor musun? Tabi ki hayir. Oyun gibi geliyor bunlar ama oyle degil. Bak su linkte ilacin etkileri ve yan etkileri yaziyor, biraz oku. http://www.psikofarma.info/antipsikotik-ilaclar/seroquel/

Burak Duha 4 yıl

adres ver!! askjdsadk

Mahir İlgene 4 yıl

Mi-mi-mi-mizah sov.

Burak Duha 4 yıl