Ateist olduğu gerekçesiyle istifası istenen köy imamı olur mu?

com-u3af8oc3fk9utbyy8woo.jpg
Ateist olduğu gerekçesiyle istifası istenen köy imamı olur mu?
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

bizim inancımızda ateistlerin en tehlikelisi münafıklardır ateist pisliklerin çoğunluğuda iki yüzlüdür hüviyetinde ve çevresinde müslim amma Özelde ateist pislikler insanlığın yüz karası çok az ateistliğini itiraf edip ilan etmiştir yani ateistlerle başımız gerçektem belada..

Y

valla haberlerde hiç ataistlerin çoçuklara tecavüzleri yazmıyor. Cami imamaları imam hatiplerden hep bi bok cıkıyor nedense. İki yüzlü olan dini para amaçlı kullananlardır.

Gökhan Elagül 6 yıl

Gökhan Elagül bizde onu söylüyoruz adam müslimim diyor her pisliği yapıyor böyle müslim nasıl olur nüfus kağıdında müslim internette ateist bu nasıl yaşadığım için söylüyorum cenazede gördüm ve sordum ne arıyorsun burda çık burdan sen ateisrsin dedim vay sus tamam çık burdan ee gurup amirinin babası beni burda görmezse kötü olur. Şte orda aleni bağırdım ey cemaat bu arkadaşımız ateisttir burda ateist istemiyoruz hemen hızlı adımlarla kaçtı şimdi beni tehdit ediyor görüşeceğiz diyor bende iyorum elinden geleni ardına koma durum bu malesef çıkaRLAR İÇİN NAMAZDA KILIYOR YALANDA SÖYLÜYOR HER PİSLİĞİ RAHAT RAHAT YAPIYORLAR..

Yılmaz Baylu 6 yıl