Ateistlerle müslümanların tek ortak noktası hayvan sevgisi mi?

Şu paylaşımı görünce aklıma şu geldi; aslında o kadar da farklı değiliz. Ateist sayfaların çoğunda bu durumla ilgili paylaşım yapıldı ve şikayet edildi. Müslüman sayfalar da yine aynı şekilde tepki gösterdi. Bir arada yaşamayı bilsek, o kadar da farklı değiliz. Üzüldüğümüz şeyler aynı, sevindiğimiz şeyler aynı. Velhasıl ki birbirimize tahammülümüz yok, o her şeyi mahvediyor.

com-yokmxnb5uvqt1q33rcju.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Müslüman dostlarım var. Elimden geldiğince buna teşvik etmeye çalışıyorum onları. İsteyen istediğine inansın. Benim düşmanlığım dinlerine ya da o dinin müritlerine değil. Benim düşmanlığım onları dinleri üzerinden kandırıp, kullanan kişilere.

F

Onlar senin gibi düşünmüyor yalnız sayın fatih. İsteyen istediğine inansın diyorsun sen fakat onların kitabında "Müşrikleri gördüğünüz yerde öldürün." diyor ha bir de muhammedin güçsüz olduğu zaman yazdırdığı kafirun var ona değinmek bile istemiyorum

Mustafa Küçükoğluşen 5 yıl

Umrumda değil. Misyoner değilim. Müslüman dostlarım da var yazdığım gibi. Henüz beni öldürmeye çalışanlar da olmadı. Onları inandıkları şeyden vazgeçirmeye çalışmam çünkü misyoner değilim.

Fatih Nebiye 5 yıl

İstedikleri gibi düşünsünler. Ateşe ateşle karşılık vermedim hiç, vermeyeceğim de. Bütün müslümanların sınır dışı edilmesini haykıran ateist de gördüm, inanç özgürlüğünün altını çizen müslüman da. Din insanın karakterini belirlemez.

Fatih Nebiye 5 yıl