Bakara 62. ayet hakkında yorumlar

Arkadaşlar Bakara 62. ayet için yorumlarınız nedir ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Kendine yahudi diyen hristiyan diyen musevi diyen ve ya başka birşey diyen. Her kim Tek Allah inancına sahip, peygamberleri onun kulu ve elçisi olarak görür, hiç bir peygamber arasında ayırım yapmaz ve onların her hangi birini Allahın oğlu olarak görmezse ve Hz Muhammed'i son peygamber olarak kabul edip salih amel işler ise Allah onları mükafatlandırır. Onlar kendilerine her ne derlerse desinler Allah katında bu kişiler müslümandır. Çünkü bu özellikler Kuranda müslümanların özellikleridir.

U

Tanık olmadığımdan soruyorum hiç Hz.Muhammed'i son peygamber olarak gören Yahudi yada Hristiyan varmıdır

Soner Çöllüer 6 yıl

yokdur ne hristiyan nede yahudi muhammedi peygamber olarak kabul etmez niye etsinki?? ne biliyorki ?? Kim anlattiki??

Cem Turkarslan 6 yıl

Soner Çöllüer YouTube de videolar görüyorum. Hiç hristiyan biriyle muhabbettim olmadı. Ateist, deist sosyal medyadan çok oldu.

Uğur Beğiçarslan 6 yıl

Cem Turkarslan Peygamberi hadislerden anlatırsa zaten adam iyi ki müslüman olmadık diye dua eder şükreder.

Uğur Beğiçarslan 6 yıl

ben hristiyanlarla berbaer yasiyorum onlarin peygamberlerini dinledigim zaman o BOZULMUS kitaplarindan yahu diyorum bu kitabin icerisinde gecen tanri baba ogul söyleminin disinda bu kitabin neresi bozulmus bana bi gösterin diye siz muslumanlarfda soruyorum daha hic okumadiginiz bir kitab uzerinde ama o bozulmustur demek nedir ya ?? NERESI BOZULMUS bi gösterin kuranda bulunan hemen her ayeti ben incilde ya benzer sekilde yada daha guzel olarak gördum

Cem Turkarslan 6 yıl

Ugur kitabi okumadan islami ögrenen ve kabul edenin aklina tukuruyum ben , ya ögrenmedi ya anlamadi

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem Turkarslan abi kuran zaten incilden Tevrat'tan farklı bir kitap değil ki. Allah Kuran için önceki kitapları tastikleyicidir diyor. Bu zikri biz indirdik elbetteki koruyucusu biziz diyor. Zikirden kasıt Allahın indirdiği bütün vahiy. Peki nasıl korundu ? Kurana ayetleştirilerek korundu. Kitabı okumazlar neden ? Çünkü ona tertemiz eller dokunur. Allah bu kitaptan sorumlusunuz sınav soruları buradan gelecek diyor. Biz takılmışız devenin sidiğine, sakala, kertenkele öldürmeye.. Şartlamışız islamı da 5 şarta. Yetimin hakkını korumak adeleti gözetmek bunlar Yok.

Uğur Beğiçarslan 6 yıl

braderim , ben o kitaplara BOZULMUSTUR demelerine dem vuruyorum neresi bozulmus sa onu versinler bi ellerinde orjinal incil olmayip bir karsilastirma yapamiyacaklarina göre ellerindeki kitapla bir karsilastirsinlar sonra kendi kitaplarina göre desinlerki bak burasi bozulmus burasi bozulmus .... de3gindigim baba ogul kutsal ruh dan baska bir sey bulamiyacaklar kurana aykiri olan

Cem Turkarslan 6 yıl

yada vaarsa versinler bizde bilelim

Cem Turkarslan 6 yıl