Bilim adamları big bang ve evrenin yaşı hakkında neden yalana ihtiyaç duyuyor?

Bilim adamları big bang ve evrenin yaşı hakkında neden yalana ihtiyaç duyuyor?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Bing bang büyük patlama yani dünyanın oluşumu 7 günde oluşumu kuranı Kerim'i güzelce okursan bilim adamına gerek kalmaz

C

Yevm gün denir ama dönem anlamına da gelir 7 gün değil 6 dönem/gün diye geçiyor.

Yiğit Kışkır 6 yıl

Dönem filan değil bildiğin gün. Tevratta da yehova dünyayı 6 günde yaratır, cumartesi dinlenir, dolayısıyla cumartesi sebt günüdür, çalışılmaz. Kuran diğer kutsal kitapları onaylar. Kuranı bilime adapte etmeye çalışıyorsunuz ama yalan oluyor.

Tayfun Özkurt 6 yıl

Tayfun Özkurt baska isterseniz gene atabilirim, yahudilerin sebt gununu Allah vermemistir, onlar istemistir ayrica Ilah olan dinlenmez

com-yob02cwsto87kta8rkam.jpg

Meral Buğa 6 yıl

Beni ilgilendirmiyor Meral Buğa sen yakıştıramıyor olabilirsin ama tevratta gayet de dinleniyor. Bu ayette de zamandan münezzeh değil, incili gönderdiği gün kurana başlamış oluyor.

Tayfun Özkurt 6 yıl

Onlar mı istemiştir? Cumartesi dinlenelim yehoşcum rica ediyoruz mu demişler? Sebt günü çalışmak dehşet yasaktır. Hatta kuranda o gün çalışanlar maymun olmuştur.

Tayfun Özkurt 6 yıl

Ilgilendirmiyorsa nicin ayni gun diyorsunuz? Yevm kelimesi donemi ifade eder tabii ki de.. Evt kendileri daha cok ibadet edebilmek icin istediler o gunu.. Sonra da ekstradan ibadet etmek zor gelmistir ve cumadan aglarini atip, pazar cekmek suretiyle bu yasagi delmislerdir. Kuran i bilime adapte etmeye calisiyorsunuz diye ayet attim inanip inanmamak ta sizin sorununuz! Ayrica ben Rabbimin dinlenme ihtiyacina sahip olduguna asla inanmiyorum, O unutmaz ve uyumaz ayetine inaniyorum, varin siz dinlenme ihtiyaci duyan bir varliga inanin, bu benim sorunum degil

Meral Buğa 6 yıl

Bu konuda asla bir sorunum olmadı.

Tayfun Özkurt 6 yıl