Depresyon belirtilerinden nasıl kurtulurum? Yemek yemiyorum ve çok fazla mutsuzum, uyuyorum sürekli?

Yaklaşık 20 gündür ayağım kırık olduğu için öylece yatıyorum. Evden dışarı çıkmayı bırakın hareketlerim bile kısıtlı. Sürekli okuyorum, yararlı şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum ama son 2-3 gündür ufak ufak depresyon belirtileri hissetmeye başladım. Çok fazla uyuyorum, yemek yemiyorum ve çok fazla mutsuzum. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, bunalma ve boğuluyormuşum hissi göz ardı edemeyeceğim kadar fazla olmaya başladı. Var mı tavsiyesi, bir fikri olan ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Arkadaşlarinizi eve davet edin onları görmek iyi gelecektir. Arabaya binebilirseniz bir yakininizin yardimiyla ormanlik alanlara doğal ortamlara götürebilir.

A

Insan görmek istemiyorum artık. Ilk günler için ilgi gerçekten güzel geliyordu ama şuan onların hareketleri bile yapmacıkmış gibi hissediyorum. Enerjim de onlara laf yetiştirmeye yetecek gibi değil. Tavsiye için teşekkürler

Serkan Özceylan 6 yıl

İnsanlardan uzaklaşmak depresyonun başlangıcı zaten ayağınız düzeldiği zaman uzun süre ayrı kaldığiniz arkadaşlariniza alışmanız için zaman gerekebilir depresyon iyileştikten sonrada devam edebilir.

Aygün Polatci 6 yıl

Muhtemel ihtimalle dediğin gibi olacak zaten. Bünye bu denli sarsıntı sonrası geri dönüşte de sıkıntı yaşayacak. Dediklerinin farkındayın zaten, çözümü ne olabilir onun için burdayım

Serkan Özceylan 6 yıl