Dünyaya neden meteor çarpmıyor?

ateistler bile beni tatmin edemedi
aynı soruyu fırtınalar estiren buradaki beyinlere sormak istiyorum izninizle..
- Gezegenimize neden meteor çarpmıyor?

com-vgjs0kra0frxn3idea6x.jpg
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Allah koruyir diyenler google a youtube a yazinda görün bakalim dusuyormu bin tane video var düşüş anını ceken bingöle düşmüş bu arada 2015 de. Biraz arastirmayi ogrenmemiz lazim. Bilgi olmadan fikir komik oluyor.

S

Göğü korunaklı yaratan kim peki hocam ? İslam inancına göre Allah Dünyanın üzerine gelen taşları (haşa) yukarıdan elini uzatıp engellemez, kanunları ve sebepleri o yönde yaratmıştır ki korunaklı atmosfer ile hayat devam edegelmiştir.. Yani dini açıdan Allah'ın koruması olayı, bilimsel gerçeklerin hangi hikmete binaen bu şekilde olduğuna bir izah sadece ..

Enes Esennur 6 yıl

Ama düşüyor:)

Serdar Meraklı 6 yıl

ALLAH kimin kafasına neyi, ne zaman dusurecegini bilir dusururkende kimseye danışmaz. Karincayi dahi mesel göstermekten aciz değilmiş RABBİMİZ.. Aklıma yanlış hatırlamıyorsam hacı Bektaşi Veli'nin yağmur duasindaki bir sözü geldi sizlerle bunuda paylaşmak isterim; yağmur duasını ederlerken gök gürlemeye başlamış ve dua eden insanlar sevinmeye başlamış. Hacı Bektaşi Velide şöyle demiş. ''Gök gurleyince insanlar yağmur yağacak diye sevinir biz ise kafamıza taş yağacak diye korkarız. .'' Saygılar. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Gök taşının ne olduğunu ve nasıl düştüğünü kimsenin bilmediği bir toplumda Kuran adlı bir kitap, gökten üzerlerine taş atılan kavimlerden bahsediyor..

Enes Esennur 6 yıl