Eğer biz maymundan geldiysek neden bugünkü maymunlar insan olmuyor?

Eğer biz maymundan geliyorsak bugünkü maymunlar neden insan olmuyor? (ciddi ciddi cevap istiyorum, teşekkür ederim şimdiden)

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
95
95 CEVAP

Derya'cım bu soruya "insan topraktan geldiyse şimdiki topraklar neden insan olmuyo " diye cevap vermeyi isterdim ancak ciddi cevap istemişsin.
Çünkü maymundan DEĞİL ortak atadan milyonlarca süren bir evrim sürecinden geliyoruz .

H

Haticecim ortak ata dediğimiz zaman ortak atayı soruyorlar. Ortak ata yani hominidae sınıfından. O zaman maymundan geliyoruz işte diyorlar ve doğru. Biz maymundan gelmiyoruz demek maymun cinsi değiliz anlamına gelebiliyor. Verilecek cevap biz bonobodan gelmiyoruz, biz şempanzeden gelmiyoruz. Biz bir maymun cinsiyiz ve kendi maymun cinsimizden geliyoruz. Haticecim maymun cinsi olduğumuzu vurgulayalım diğer türlü maymun denen süper sınıfı anlamıyorlar

Derya Serce 6 yıl

Rasim ahahah baya güldüm sana Derya'yı bilmiyorsun da o yüzden boşa yardırdın arkadaşım

Seda Right 6 yıl

evet rasim bey güzel açıkladı ama ısrarla bizim zaten maymun cinsi olduğumuzu söylemekten kaçındı. Rasim bey kaçınmayın. Bunu söylemezseniz bu maymun goygoyu gidecek.

Derya Serce 6 yıl

yok yok rasim bey eksiklik değil. Adnan oktar bunu kullanıyor. Bizim maymun cinsi olduğumuzu en başta vurgulamamız lazım ki maymundan mı geliyoruz. Evet. Zaten maymun cinsiyiz. Kediden gelecek halimiz yok demeliyiz. Cins faktörünü kafalarına vurmalıyız

Derya Serce 6 yıl

bütün bilim severler ve evrim severler aynı hatayı yapıyor. Cevap evet. Maymundan geliyoruz vurun yüzlerine

Derya Serce 6 yıl

vurucan maymunu vurucan maymunu ay çok güldüm sen çok yaşa.

Seda Right 6 yıl