Esrar üretimi ve satışı suç olmalı mı yoksa olmamalı mı?

Esrar üretimi ve satışı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce suç olmalı mı yoksa olmamalı mı?

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
83
83 CEVAP

Saçmalamayin tabiki yasak olmali, bağimlilik yapiyor sonucta uyuşturucu, esrarla başlayip eroinle son bulan nice hayatlar var.

B

Böyle söyleyerek kendini kandırmış oluyorsun

Mehmet Alts 6 yıl

Esrarkeş robust iranid + armenoid türpçü

Melih Elaldı 6 yıl

Esrar bağımlılık yapar bu bir gerçektir. Ayrıca zararı büyüktür. "Bağımlılık yapmaz" diyerek ancak kendini kandırırsın. Kişiye göre de değişmez. Esrar bağımlılığı tedavisi süs olsun diye yok.

Mehmet Alts 6 yıl

Neden kullaniyorsun? Bana esrarin bir faydasini soyler misin kafa yapmasi dişinda? Sana sayfalarca zararindan bahsederim

Badsafa Örmeci 6 yıl

Genelde esrar uyuşturucu madde kullanımının başlangıcıdır esrar. Devamında diğer maddelere yönelim kaçınılmazdır. Sana tavsiye esrarı bırak. Fakat buna yatkın değilsin.

Mehmet Alts 6 yıl

Nedir bu marjinal olalim derken abarttiginiz seyler, cocuklarimizi spora, egitime, dogayi ve hayvanlari sevmeye, yonlendirecegimize esrara, cigaraya mi yonlendirelim.

Badsafa Örmeci 6 yıl

Seker hastaliginin tedavisi 20 yy basinda bulundu, cok sukur insulinde var. Esrara gerek yok.

Badsafa Örmeci 6 yıl

Benim dedem de şeker hastası ona esrar kullan diyen bir doktor daha önce hiç karşıma çıkmadı. Ufak at. Ayrıca istediğin gibi düşünebilirsin. Sonuçta zarar sana olucak. Fakat senin düşüncelerin esarın bağımlılık yaptığını, zararlı olduğunu, diğer maddelere yöneliminin olacağını değiştirmez.

Mehmet Alts 6 yıl

Kişisel tercih diye bir sey yok, eroinde kisisel tercih olsun madem esrar serbest hatta damara kadar gidip geberelim. Esrar beyin hucrelerinin katilidir. Kendinizi kandirmayin.

Badsafa Örmeci 6 yıl

Esrar nasıl zararsız ya nasıl bir kandırma şeklidir baskan torbacılık mı yapıyorsun esrar dedıgın ot uyusuturuxu dedıgın sey de ottan yapılıyor. Acayıp kafa yapan mantarlar var ot nasılsa ye fazlası öldürüyor.

Burak Dağgezen 6 yıl

Burakhan Çolak esrar bitkisi de marul gibi yense faydası çok tabi. Ama duman olarak her türlü zararlı.

Gülşah Kabal 6 yıl

Sigara da bagımlılık yapıyor

Kerem Büyükkardeşler 6 yıl

Kimyasal karıltırılmayan yani gercek ot yasal olarak antidepresan yerine kullanılıyor.

Kerem Büyükkardeşler 6 yıl

alkol ne kadar antidepresansa esrarda o kadar antidepresan olur. Tedavi etmez, sadece gecici keyif verir arkasindan cok daha beter bunalim getirerek ve tekrar tekrar ot ve alkole ihtiyac duyarsin birde bakmissin bagimlisin

Badsafa Örmeci 6 yıl

Bilinen evrende insani bağımlı yapmayacak olan tek şey ottur.

Engin Menge 6 yıl

zarar derecesi tartişilir

Badsafa Örmeci 6 yıl