Evrim teorisi acaba devletlerin uydurduğu bir şey mi?

İyi geceler değerli grup üyeleri.. Sizinle paylaşmak istediğim, fikrinizi de duymak istediğim herkesin aşağı yukarı bilgi sahibi olduğu Darwin'in evrim teorisi hakkkında ki senaryomu sunmak istiyorum.

Öncelikle Darwin kendi teorisini ortaya attığında kimse kendisine kulak asmamıştır. Teorisi uzun yıllar rafa kaldırılmıştır. Bu konuda hem fikiriz değil mi?

Gel zaman git zaman Dünya'da hâla daha devam eden sömürgecilik düzeni ortaya cikiyor. Gelişmiş ülkeler geri kalmış ülkeleri işgal ediyor, yeraltı zenginliklerini çalmaya başlıyorlar.. Ve Darwin'in unutulan o teorisi değer kazanıyor. Büyük balık küçük balığı yiyor. Çünkü büyük balık hayatta kalmak zorunda ve kolonilerini büyütmesi gerekiyor(.Bknz sanayi devrimi)

Kutsal kitaplarda ki her türlü büyük günah kolayca işleniyor. İnsan hayati değersizleşiyor. Ya yeni dünya düzeninin bize bir oyunuysa bu teori? Ya işlerine geldikleri gibi bu teoriyi kullandılarsa? Ne demek istedigimi umarim anliyorsunuzdur.. Düşünen, sorgulayan yada barışcıl bir insanı savaştıramazsınız. Vahşileştirmeniz gerekir. Darwin'in evrim teoriside Dünya'ya atılan bir kazık olabilir mi? Yanı başımiz olan ulkeler bombalaniyor işgal ediliyor ve bizlere normal geliyor. Tüm Dünya insanlari icin gecerli bu sadece bizim degil.

Düşünen ve sorgulayan biri olarak fikir atıyorum ortaya..

com-jld2bnt3kgxkger6fwbb.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Ölümsüzlük nerden çıktı şimdi? Ortaya muğlak sorular atıp, cevap bekleyerek haklılığınızı ispat edemezsiniz. Burada bir bilimsel gerçek olan evrim konuşulurken hop diye felsefik bir konuya kaydırmaya çalışıyorsunuz. Eğer konuyla ilgisi var ise sizin iddialarınızı sunmanız gerekir. Evrim teorisi ölümsüzlükle ilgili ne diyor da siz bu konuyu buraya çekiyorsunuz?

K