Evrim teorisine bilimsel bir eleştiri yapmak gerekirse bu teorinin zayıf yönleri var mıdır?

Evrim teorisine bilimsel bir eleştiri yapmak gerekirse bu teorinin zayıf yönleri var mıdır? Varsa nelerdir?

M
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Dinlerin baskısı olmasa evrim binlerce kez teori olmaktan çıkıp kural olurdu. Evrim kabul edildiğinde yaradılış ortadan kalktığı gibi dinlerin birer uydurma olduğu ortaya çıkacağından baskın güçler tarafından hep bir teori olarak kalmıştır.

A

hocam bilimsel metodoloji oyle islemiyor. Kural ve teori farkini daha iyi arastirmanizi oneririm. Evrim teorisini kural yapabilecek tek sey zamanda yolculugu bulup gecmisin her anini incelememiz.

Efe Uçkun 5 yıl

Dostum ben eminimki zamanda yolculuğa gerek yok. Ara form maymun insan arasındakilerin bukunmayışı saçmalığına takılıyosan eğer emin ol onlarda bulunmuştur ama papazlar imamlar hahamlar veya siyasi irade işte herneyse onu ortadan kaldırmıştır.

Arslan Türkgenç 5 yıl

Uzayda karadeliği bulduğunu söyleyen bir bilim ve dünyada evrimin kalıntılarını ispatlayamayan bilim... Aklı olan buna bi tarafıyla güler

Arslan Türkgenç 5 yıl

Arslan hocam bilim bunu ispatlayabiliyor. Bir seyin ispatlanmasi icin bilimsel manada 'kural' olmasi gerekmiyor sadece, demek istedigim bu. Evrimi anlayamayanlar da 'teori' kelimesine takilip ordan vurmaya calisiyorlar ama kendileri bu kavramlarin neyi ifade ettiginin farkinda bile degiller.

Efe Uçkun 5 yıl