Gribe iyi gelen c vitamini ve enerji verici bağışıklık sistemini güçlendiren multivitamin önerisi

Merhaba arkadaşlar,

Soğukların arttığı şu günlerde gribe iyi gelen c vitamini ile enerji verici, bağışıklık sistemini düzenleyici multivitamin önerilerinizi bekliyorum. Herkese şifa olsun

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

degerli arkadasim imutor oneririm. Herhangi bir yan etkisi vs'si yoktur. Bagisiklik sistemini muntazam sekilde guclendirir. Pharmaton ben pek kullanmiyorum. Onun yerine medigard iyi bir tercih olabilir. Ancak en iyisi dogadaki seylerdir. Alternatif tip icin arastirmalar yapmani tavsiye ederim. Zerdecal ve zencefil gibi.

M

Pharmaton kullandim ben cokta yararini gormedim sanki o yuzden yorgunluğu giderici enerji takviyesi bir multivitamin arayisindayim. Aslinda boyle ilac, hap tarzi seyleri hic sevmem ama gribi zor atlatıyorum ihlamur adacayi gibi seylerin yani sıra ağrıları giderici bir seye ihtiyacim oluyor ama soylediklerinize bakacagim

Tuğçe Ulaşlı 6 yıl

ozaman medigard icerigine bak. Enerji verir vucuduna. Kendini enerjik hissedersin. Ama imutor tamamen bagisiklik guclendiricidir. Bi de sambucol suda eriyen tablet alirsan baya iyi olur.

Murat Bacıoğlu 6 yıl

Sambucol u biri daha onerdi ona ve digerlerine bakacagim sanirim bunlarin hepsini kullandigimda bir sorun kalmaz gibi

Tuğçe Ulaşlı 6 yıl

bence incele yine de internetten. Bazilarinin icerikleri ayni bazilari farkli.

Murat Bacıoğlu 6 yıl

Evet bakmakta fayda var eczaneye de sorarim emin olmak icin

Tuğçe Ulaşlı 6 yıl

kesinlikle. Ama bak diger yorumlardaki sarimsak tavsiyesinide dusun. Bi de ben her sabah uyandigimda zerdecal zencefil corek otu ve bal karisimindan 1 kasik atiyorum agzima. Bu da ilactir dogal.

Murat Bacıoğlu 6 yıl

Sarimsak etkili diye duymustum gercekten ama yutmasi zor olmaz mi ki? Gerci deneyecegim yine de. Cok iyi yapiyorsun ben alistiramadim kendimi boyle seylere belkide her sey var evde

Tuğçe Ulaşlı 6 yıl

yutamazsan recel ya da balin icine at

Murat Bacıoğlu 6 yıl

onunla birlikte yut. Tadinida almazsin hem.

Murat Bacıoğlu 6 yıl

Çok mantıklı öyle yapabilirim. Siz baya uyguluyorsunuz boyle doğal karisimlari sanirim?

Tuğçe Ulaşlı 6 yıl

evet. Aslinda son 3 yildir burnumu bile cekmiyordum ama bu ay okulda calistigimdan dolayi cok salgin var. Herkes hasta. Bende payima duseni aldim ama yatirmadan ayakta hallettim genelde. Sadece 1 sefer bi serum yedim. Kendime geldim.

Murat Bacıoğlu 6 yıl

zerdeçal ve zencefil herşeyin içine eklenmeli. Zencefilin etken maddesini karabiber ortaya çıkarıyor birlikte kullanılmalı.

Yeşim Yüzsüren 6 yıl