Hristiyanlar müslümanların cehennemde yanacağını düşünüyor müslümanlarda onların hangi din doğru?

Müslüman doganlar ne kadar sansliyiz diyor ya hristiyan dogsaydik cehennemde yanacaktik diye. Acaba Hristiyan doganlar da ayni sekilde ne kadar sansliyiz mi diyor sonucta herkes inandigi dinin gercek oldugunu kabul goruyor. Bu durumda "oku" sozu on plana cikmiyor mu? Diyoruz ki Allah oku demis ki dogruyu bulasin muslumanlar nasilsa dogrusu bizim dinimiz diye cogu Kurani okumuyor ama ya hristiyan musevi ve yahudiler ?? Belki okusalar onlar da musluman olacaklar diye dusunuyoruz. Iste tam da bu noktada diger dinler de okusalar Hristiyan olur ve cehennemde yanmazlardi diye dusunuyorlarsa? Bu cikmaz gozuken yoldan nasil cikilir ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Bu zekayla zor cikarsiniz zaten. Ne zamanki bir tanrinin varoldugunu soyleyip ondan yetki aldigini soyliyenlerin yalanci ve duzenbaz hasta adamlar olduguna inanirsaniz o vakit gercegi anlarsiniz

A

Hasta olduguna inanilanlarin hasta oldugu veya aksi nasil ispat edilir? Birseyin aksi ispat edilmedikce o seyin genel gecerliligi yok mudur sizce de. Peki bir an sizin gibi dusunursem hersey tesaduf mu yoksa enerjilerin sonucu mu? Enerjilerden ileri geliyor diyelim quantum uzerinden gidersek bu enerjinin de bir sahibi olmadigini nasil ispat ederiz sizce ?

Serap Yolveren 6 yıl