Kadın kuranda nasıl anlatılıyor?

com-i3f38utx7ubmalzdb9ev.jpg
Kadın kuranda nasıl anlatılıyor?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Mehtap Öcalmış; Sizler domuz eti yer misiniz? Hayatta yemezsiniz. Müslümanlar asla domuz eti yemez. Malezya'dan İngiltere'ye, Türkiye'den Dağıstan'a, Sudan'dan Afganistan'a bu böyledir. Neden? Enam ve Nahl surelerinde açıkça yasaklanmıştır da ondan.
Peki müslümanlar kitablarında;"Ey inananlar, kadınlarınıza asla şiddet uygulamayın, kadınları döven ve ezenler, onları taşlayanlar ile bu zulme seyirci kalanlar bizden değildir, onları cehennemde tarifsiz azaplar bekler" Şeklinde kadını yücelten, değer veren tek bir ayet gösterebilirmisiniz? Malesef hayır Gösteremezsiniz.
Kuran'da kadınları yücelten ve koruyan böyle bir hüküm yok, tam aksine Kuranda kadınlar ve oğullar mal ve nimet mertebesinde gösterilmişdir.
Ali İmran-14 “İnsanlara, kadınlar, oğullar, yüklerle altın ve gümüş yığınları, cins atlar, davarlar, ekinler gibi zevklerin sevgisi, çekici hale getirildi. Fakat bunlar, dünya hayatının geçici nimetleridir. Oysa Allah, akibet güzelliği, O'nun yanındadır.” Burun sayın mehtap hanım, burdan yakın lütfen

E