Kargosunu teslim almadığım bir ürün için dava açılabilir mi?

Herkese merhaba..
Kuzenim internet üzerinden kapıda ödeme şartı ile bir bitki çayı sipariş vermiş.. Daha sonra bebek emzirdiği için doktoru bu çayı kullanmasına izin vermediği için.. Kargo geldiğinde kapıda ödeme yapmayıp ürünü teslim almamıştır.. Daha sonra ekran görüntülerini eklediğim mesajları çekmiş firma.. Kuzenim çok endişelenmiş.. Bu konuda kuzennim zarar görür mü. Teslim almamak gibi bir hakkı var değilmi.. Yardımcı olursanız çok seviniriz..

com-0axuicfusxz14cvncokd.jpg
com-g6et2hymrpmkz29j6v5d.jpg
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Sürekli internetten ürün sipariş ediyorum ve bazı ürünleri malesef iş durumu yüzünden alamıyorum dolayısıyla şube de bekletiliyor ardından gönderen kişiye geri iade ediliyor. Başıma hiç böyle bir şey gelmemişti, büyük ihtimal bitki çayını satan şirket limited veya şahıs şirketi mahalle köşesinde bir yer olduğu için ürünü aldırmak istiyor. Kim 9,10 TL kargo ücreti için mahkeme ile uğraşır, avukata ödeme yapar. Yok kardeşim anlamıyorum madem bir iş yapıyorsun en azından sonuçlarına katlanacaksın, müşteri ürünü almadı diye böyle mesaj atıp kimi korkutmaya çalışıyorlar anlamıyorum enayi sanıyorlar sanırım milleti...

A

Teşekkürler.. Evet aynen bende söyledim ama kendisi epey endişelenmiş..

Kıymet Eryürekli 6 yıl

Kıymet Eryürekli Rica ederim, rahatsız etmeye devam ederlerse haber verin bende bitki çayı sipariş edip teslim almayacağım. Aynı şey başıma gelirse müşteri haklarını sayıp onları ben tehdit edeceğim görelim bakalım foyaları nasıl ortaya çıkıyor.

Arif Pehlivanoglu 6 yıl