Kuranda şifreler ve sırlar

Kur’an Bizlere bunları anlatır ,,, PEKİ KUR'AN DA ŞİFRELER AÇIK İFADE EDİLMEYEN BAŞKA SIRLAR VARMİDİR SİZCE ?
Kur’an bizlere;
1) Kainatın yaratılışından haber verir.
2) İnsanın nasıl ve neden yaratıldığını haber verir.
3) İnsan dışında yaratılmış olan varlıklardan haber verir.
4) İnsanların ve diğer yaratılmışların ne gayeyle yaratıldıklarını haber verir.
5) Geçmiş Ümmetlere Ait Haberleri Anlatır.
6) Gelecekte Olacak Olayları Anlatır.
7) Allah (c. C)’ın yapılmasını ve yapılmamasını bil-dirdiği emir ve yasakları anlatır.
8) Allah (c. C)’ın İsim, Sıfat ve Yetkilerini Anlatır.
9) Yaratılmışların Allah (c. C)’a nasıl kul olmaları gerektiğini haber verir.
10) Dünya ve Ahiret hayatı hakkında bilgi verir.
11) Allah (c. C)’a Gereği gibi ibadet eden ve kulluk yapan kimselerin cennetle mükafatlanacağını, Allah (c. C)’a ibadette şirk koşan ve böylece kulluk görevini gereği gibi yerine getirmeyen kimselerin cehennemle cezalandırılacağını haber verir.
12) Kıyamete kadar en mükemmel hayat tarzının ne olduğunu haber verir.

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Arkadaslar. Kuran Gercekten mucizevi bir kitap. Biz hazira kondugumuz icin goremiyoruz. ozelikle gavri muslimler hayattaki boslugu dustugunde arastirip inanc boşlugunu kapatmak istiyor. ozelikle hristiyanlikta "uçleme" baba ogul kutsal ruh. İcin tutarsiz kaliyorlar. Biri ucunu temsil eder. Ucu birini temsil eder. Hz isa Allah oluyor. Veya Kutsal ruh Allah oluyor. Üçü de Allah oluyor. Bunu cozmek icin din adamlari sadece inan dini sorgulama diye gecistiriyor. Ama Kuran oyle degil meydan okuma var. Gecmise ve de Gelecege de meydan okuma var. Ve soruyor. Okuyan insana soruyor. Soru soruyor. Bunda bir hikmet yok mudur? Gbi. Şu konu cok onemli. Biz yaratilanlar yaratici hicbir sekilde ne tasvir ne de tam olarak anlayabiliriz. Bizim beyin hayal gucumuzle gorduklerimizle hayal edebiliriz. Ornk cennet veya cehennem veya melek. Melekleri kanatli hayal ederiz cunku dunya da ucan herseyde kanat var. Ama melegi de oyle hayal etmisiz. Peki melekler nur dan yapildi. Nur dedigimiz şey işik. Enerjisi var kutlesi yok. İsik hizina ulasildiginda zaman kavrami bitiryor. Yani bir madde 300.000. Km sn yol alirsa zaman boyut degistiryor. Ve bu evren kurallarinda mumkun degil evren buna izin vermiyor. %99.999 yaklasmak bile olaniksiz %,100 kesinlikle olmuyor. İbn Arabi den etkilenen Gethe Tanri Sayisal konusur budur.
Gercek Mucize budur. Yok kod yok baska birseye gerek yok. Onlar baska din tarikat aliskanliklari özü kaybetmedir. Allah.(cc) gormek budur. Eistan Atom uzerine calisirkan Tanri vardir ve ben onu gordum dedigi budur. Atom u gorup duzeni gorup İnanmayam biriisi nasil olabilir. Mutlak sicakligi -273.16 gecilince hacim sifira dusuyor yani madde yok oluyor ama evren buna izin vermiyor. Daha ne sifresi bekliyorsun

A