Kuranda yazan kadın size itaat etmezse dövün kısmı doğru mudur?

Kuranda yazan kadın size itaat etmezse dövün kısmı doğru mudur?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
111
111 CEVAP

Erkegin sinavi şeytanla, kadinin sinavi kocasiyladir. Kadinin 1nci farzi kocasinin emirlerini dinlemek, 2nci farzi kocasinin mallarini korumaktir. İtaat edip cehennemlik olmamasi icin asi kadini hafifce dövmek cehennemde yanmasindan iyidir. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Ö

Bana cennet ve cehennem gosterildi. Baktimki cehennem kadinlarla doluydu. Dedimki burada neden bu kadar cok kadin var? Bana dedilerki bunlar kocalarinin emirlerini dinlemeyen, mallarini korumayan kadinlardir. Hz. Muhammed sav.

Özer Oreseli 6 yıl

Bir kadin kocasinin emrini dinler, malini korur;namazini kilar, orucunu tutarsa ona haydi istedigin kapidan cennete gir denilecektir. Hz Muhammed sav.

Özer Oreseli 6 yıl

Haydi dünyaya gidin. Orada BIR KISMINIZ DIGER BIR KISMINIZA düşman kesildiniz. Orada sizin icin yiyecekler icecekler, belli bir vakte kadar yasamak vardir. Bakara suresi

Özer Oreseli 6 yıl

Dostum kadininda sinavi seytanla (senin demene göre ise artik böyle) fuhuş yapmak yada yapmamak kocasiyla alakali degildir. Bu iki taraf içinde böyledir. Secim sanslari kadinlarinda var yanlizca su zamanda bile izelliklr müslüman toplumlarda daha cok olan bir kadin bastırma oldugu için kadin daha az hata yapiyor gözüküyor. Kanimca daha ilerleyen zamanlarda kadin dunyada daha fazla hakka sahip oldugunda bu durum dengelenecek

Mehmet Tekiz 6 yıl

Mehmet Tekiz Kuran ayetinden peygamberden daha iyi biliyosun belliki.

Özer Oreseli 6 yıl