Kürtaj yasaklanmalı mı yoksa bir hak mı?

Kürtaj hakkında ne düşünüyorsunuz?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Hayvan doğasında mevcut bir davranış. Karar annenindir.

F

doğal kürtaj diye bişi mi varmış Düşük Yapmayı mı Kastettiniz Anlamadım.

Erkan Mahmutoğlu 6 yıl

Erkan Mahmutoğlu doğal kürtaj mevcut fakat pek de doktor hasta ilişkisi olduğu söylenemez. Bazı dişiler çelimsiz yavrularının yaşama savaşını kazanamayacağını düşündüğü için kendisine enerji olması için yer. Bazen de diğer yavrularına yedirtir. Bazen de yavruda sorun olmamasına rağmen, sırf aç diye yer. Ne şekilde yapıldığı önem arz etmeksizin durum her senaryoda yavrunun istenmemesidir.

Furkan Kapuağasi 6 yıl

Köpeklerde öyle bişi var evet. İnsan türünde duymadım.

Erkan Mahmutoğlu 6 yıl

Kürtajın insan türünde de çok eskiye dayandığını biliyoruz fakat daha ilkel dönemlerde diğer hayvanlardan daha farklı sistemi olduğunu düşünmüyorum. Belki de çok küçük bir aralıktan bahsediyor olabiliriz burada. Örneğin bunu gelişmişlik ile derecelendirsek ve şu an ki duruma 1 milyon gibi uçuk bir sayı versek, bahsettiğim dönem 0.5 bile olabilir.

Furkan Kapuağasi 6 yıl

O zaman birbirimizi de yiyelim koçum? İnsanlarla hayvanları bir tutma. Biz ekosistemin bir parçası değiliz artık. Çocuğumuz kışı geçiremicek diye yiyemeyiz.

Kaan Emil 6 yıl

"O zaman birbirimizi yiyelim." Alfred'i aradım, arkadaşın nobel ödülü yolda.

Furkan Kapuağasi 6 yıl

Tamam kardeşim çocuğun güçsüz olucaksa aldır, öldür sen. Verebilecek cevabın yok zaten. Ahahahah alfredi aradım ahahahah

Kaan Emil 6 yıl