Neden Miraç kandili kutlarız? Miraç hadisesi kuran-ı kerimde var mıdır?

Neden Miraç kandili kutlarız? Miraç hadisesi kuran-ı kerimde var mıdır?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

Sanırim burada fazlaca müslüman kardesimiz var. Yukarıda yazdığım ayete mantıklı bir cevap verebilecek olan var mı?

S

şeytan kavramını. Cennet cehennem bilgisini ve ogünkü ((cahil))insanların sosyalojik olgularını. Eğerki siz kuranı TAM olarak okumuşsanız bu değerleri bilmeniz gerekir.. Bazı AYETLERİ ve geçmiş olayların bildirilmesi ve bunların anlaşılması edebi dille anlatılarak desteklenmiştir. Bilinmezlik olaylarını basit bi şekilde anlatılması(((bu günkü türkçe deyimiyle MECAZİ MÜRSEL.. BENZETME )))ancak bu şekilde anlatılmıştır..((GEÇMİŞTEKİ VE GELECEKTEKİ CAHİLLER ANLAYABİLSİNLER DİYE )).. SAYGILARIMLA..

Levent Ferda 6 yıl

2 hafta bir odaya kapansam, 6 günde Evren'i yarattıktan sonra bir kitabı 23 yılda ancak gönderebilen bir yaratıcıdan daha iyi bir kitap yazabilirim.. Seninle aynı fikirdeyim. O dönemin cahillerine uygun bir kitap olabilir. Bulunduğumuz zamanda ise hurafeden ileri gidemiyor ne yazık ki. Ayşe'nin Muhammedi aldatmagına dair 18 ayet göndendereceğine, Dünya'nın Güneş etrafiinda donmesi gibi basit bir bilgiyi paylaşabilirdi mesela.

Selman Gltkn 6 yıl

Selman Gltkn SENİ SEVİYORUM DEMEKTEN BAŞKA aklıma bişi gelmiyor.. yazacağın kitabı merakla bekliyorum.. İmzalı olursa iyi olur..

Levent Ferda 6 yıl

GEÇMİŞTEKİ VE GELECEKTEKİ CAHİLLER..

Levent Ferda 6 yıl

gündüzün geceyi silmesi. Gecenin gündüzü öertmesi. İnsanoğlu bu örnekleri düşünmezmi. İbret almazlarmı..?? ayetleri var canım kardeşim..

Levent Ferda 6 yıl