Neler iştah açar?

Arkadaşlar kızım 10 yaşında ve 25 kilo. Hiç iştahı yok. İştah açıcı fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

Mide de sorun olabilir midesini baktirin. Benim kizimda õyleydi. Hiç açım demezdi kilosu çok düşüktü yemediği için demir de çok düşmüştü. Sonunda midede reflü buldular.

H

Hatice hanım reflü için ne yaptınız, çocuk kilo aldımı? Benim kızımda aynı durumda.

Nuray Baydan 6 yıl

Dr. Bir mide hapi verdi. 2 ay verdim. Değişen birsey olmadi. Bende gerçek soğuk sıkım çörek otu yağı verdim. Sonra iştahı açıldı yemeye basladi. Bir kan testi yaptirin muhakkak demiri düşüktür. Dr vitamin yazıyor. Önce sorunun ne olduğunu anlayin. Benim kızım lokmayi yutmaya korkuyordu ağzında bekletiyordu. Çõrek otu yağı iyi geldi.

Hatice Arıburnu 6 yıl

Hatice Arıburnu teşekkür ederim, sürekli mide bulantısı yaşadığı için dr dan uzak kalamıyoruz zaten. Herşeyı normal çıkıyor. Sizin çocuktada mide bulantısı oluyormuydu?

Nuray Baydan 6 yıl

Hepsi vardi muhakkak o çocukta bir sorun vardir. Daha iyi dr bulun arastirin. Birde gümüş suyu iyi geliyor her hastalığa araştırın bulun içirin derim. Ben alıyorum. Gümüş suyu yapan bir bey efendi vardı sayfada araştırın

Hatice Arıburnu 6 yıl

Başından aşağı araştırdım, İstanbul da çocuk nörolojisi, Cerrahpaşa, KBB, emarlar, vs vs. En son mide kaldı sorun çıkaran odur diyorum, Dr lar o kadar bulantı yapmaz diyorlar ama, gümüş suyunu bende denemek istiyorum iyi geceler teşekkürler.

Nuray Baydan 6 yıl

Rica ederim. Iyi geceler.

Hatice Arıburnu 6 yıl