Neler iştah açar?

Arkadaşlar kızım 10 yaşında ve 25 kilo. Hiç iştahı yok. İştah açıcı fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

Anlatmaniza gerek yok biliyoruz. 10 yaşındaki çocuğa hacamat diyince. Düşünmeniz lazim. Acaba çocuk hacamat yaptirirmi bir düşünün ondan sonra yorum yapin derim. Cocuklar bir asi olmaya bile korkuyorlar nerde kaldi hacamat yaptıracaklar düşünün bir kere.

H

10 yaşından küçüklere yapılıyor 2 yaş demiyor 10 yaş diyor küçümsencek bir yaş değil

Ismail Adıtepe 6 yıl

Hatice hanım kılkurdu olabilir. Bende 11 yaşinda iken 25 kilo idim. 14 yaşinda 33 kilo. 17 yaşinda 46 kilo. Yani okul yıllarımda hep zayıftim. 26 yaşından sonra hızla kilo aldım. Birde çocukken ben eleyip kum yerdim. Demir eksikliği de varmış demek ki. Onun hapi da kilo yaptı bana. Yani tahlil yaptırın kan ve gaita.

Sandık Tatil 6 yıl

Sağolun sandık esma hanım. Benim kızım düzeldi. Şimdi bir problemimiz yok 15 yaşına girdi. Dogdugundan 10 yasina dar çok uğraştım. Işın peşini bırakmadım. Midesine hortum saldirtim. Reflü ve mide kapagi bozuk cikti. Yemek mideye gidip tekral mide borusuna geldiği için korkuyormus. Yemek yemeye. Allaha şükür ler olsun. Çõrek otu yağı düzelti. BirdeD. Vitamini cok onemli bütün hastalıkların altindan d vitamini eksikliği çıkıyor. Artik arastira arastira kendim dr oldum. Ilaç kullanmaya karsiyim. D.vitamini kullanali ne cocuklarim nede bizler. O kadar hasta olmuyoruz. Şükürler olsun.

Hatice Arıburnu 6 yıl

Çok geçmiş olsun. D vitaminini ilaç almıyorsaniz ne ile telafi ediyorsunuz.

Sandık Tatil 6 yıl

Dr. D vitamini damlası yazdi. Hepimiz ondan haftada 10 damla zeytin yağına damlatip aliyoruz. Ara ara magnezyumda aliyoruz. Türkiyeded. Vitamini kolay aliniyor. Ampul alip ayda bir yağın içine kırıp icebilirsiniz. Ben türkiyeye geldikce eczaneden alıyorum.

Hatice Arıburnu 6 yıl

Ayda bir hakiki zeytinyağı ne kadar ölçüye 10 damla davit alıyorsunuz.

Sandık Tatil 6 yıl

Birde D vitamini fazlası zarar deniliyor. Siz tahlil yaptırmadan sürekli hafta da bir mi yapıyorsunuz. Yoksa sürekli düşük mu değeriniz.

Sandık Tatil 6 yıl

Bunu bana bir arkadaşım da dedi. Ancak benim ara ara düşük çıkıyor o zaman ampul alıp içiyorum. Ama bunu sürekli ayda bir yapmak mi gerek. 3 ay yapınca zaten beni bayağı idare ediyor. Fazla yüksek olursa sıkıntı olur diye de her zaman yapmıyorum. Doktor gerekli gördükçe.

Sandık Tatil 6 yıl

D vitamini ocean tavsiye ederim ailecek kullanıyoruz hakiki en kaliteli zeytin yağından başka bişey yk için de kimisin de paraben oluyor

Ismail Adıtepe 6 yıl

Bizimkiler düşük yurt dışında yaşadığımız için güneş fazla yok. Biz tahlil yaptırdık. Kızların 15 cıktı damlayinan 25 cıktı o bile düşüktü. Dr. Dozu yükselti. Sürekli yorgun vūcut ağrıları. Ve kemiklerim agriyordu soğuk havalarda. D.vitamini aldiktan sonra hepsi kayboldu. Yetişkin bir insanin d vitamini 70 .80 olması lazım miş.

Hatice Arıburnu 6 yıl

Anladım. Maqnezyum için ne kullanıyorsunuz peki su ile içme tozu var o mu.

Sandık Tatil 6 yıl

Evet

Hatice Arıburnu 6 yıl

1 haftadir bende soğuktan belim kitlendi. Magnezyum içiyorum. Bugünde kendi yaptığım biberiye yaği vardi onu sürdüm bakalım. D vitaminine de baktırmadim belki oda düşmüş olabilir. Çok teşekkürler. Geçmiş olsun sizlerede.

Sandık Tatil 6 yıl

Ben 2 yaşındaki oğluma yaptırdım hacamat noldu? Asi diyorsunuz da o minicik bedenlere o lanet aşılar zerk edilirken sesiniz çıkmıyor da hacamat yapılınca noluyor? Az araştırın ya

Derya Şaşmaz 6 yıl

Derya hanim özgürsūnūz. Ne istiyorsaniz onu yaptirabilirsiniz. Kimsede sizi yargilamiyor. Ben yurt dışında yaşıyorum asi zamanı geldinmi devletten eve mektup geliyor. Ozamanlar aşılar sağlıklı sağlıksız diye bir şey de. Bilmiyorduk yaptirdik. Bizlerde cocukken hep aşı olduk. Muhahkak sizde olmustursunuz.

Hatice Arıburnu 6 yıl