Otobüs bileti alırken ki güzergah ile gidilen güzergah farklı bi hak talep edebilir miyim?

Merhabalar,
buradan sormam ne kadar doğru bilmiyorum ama dün bugün için Isparta'dan İnegöl'e 15.45'e bilet aldım. 6 saat sürüyor normalde. 22.00da inegölde olmam gerekiyordu. Ki sorduğumda da güzergahın Kütahya- Bozüyük-İnegöl olduğunu söylemişlerdi. Bugün aracın 16.45'e alındığını öğrendim. Ve Eskişehir'e de uğradığını gördüm. (Bursa aracında yeterli yolcuya ulaşılmadı seferleri birleştirdiler) Şuan da da benzinlikte bile sigara molası vererek ilerliyoruz 22.30da eskişehirde olacağız. 12de İnegölde otobüsler bitiyor ve taksi param yok. Şikayet etmek gibi bir durumum yok linç yemek istemiyorum. Ama beni eve ulaştıracak taksi ücreti talep edebilir miyim? Böyle bir hakkım var mıdır?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Durum şöyle sonuçlandı. Eskişehirde-Afyon'da herkesi neredeyse evinin önüne kadar bırakan, benzinliklerde ve Bozüyük otogarında 15 dk sigara molası veren otobüs beni otogarda indirmedi. Otogar yolun karşısında olduğu için yol kenarında indirmeyi uygun gördü. Durumumu anlattım arkadaşların da dediği gibi "tatlı dille-insan gibi" takan olmadı. Şehiriçi Otobüse de yetişemedim. Benimle birlikte aynı güzergahta giden biriyle taksi ücretini paylaştım. Tatlı dille konuşmam gerektiğini biliyorum. Kavga edecek biri olsaydım eğer kavga eder, buraya yazmazdım. Yardımcı olmak isteyen herkese Teşekkür ederim.

A

Kamil koç gibi bir firmanın otogara girmeme ihtimali yok. Şikayet edin. Aksaray birlik falan hep Aksaray'a geldiğimde karşısında bırakıyor ( giriş ücreti ödememek için) ama şu ana kadar kamil koç bunu yapmadı. Çünkü bu uygun değil. Tam olarak bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp en azından şikayetçi olma şansınız varsa hakkınızı arayın derim. Şu an güvenilir bir tek Pamukkale ve kamil koç var. Bol şans

Eser Alpoğlu 6 yıl