Otobüste insanlar başkalarına yer vermek zorunda mı?

"Dolu otobüse binen birisi ayakta yolculuk yapmayı göze almış demektir. Hiçbir yolcu kaç yaşında olursa olsun koltuktan kaldırılıp ayakta km'lerce yolculuk yapmaya mahkum edilemez.
Derdi olan, daha kaliteli bir ulaşım için problemini belediye'ye anlatsın, kalkıp yer vermiyorlar diye gençlerle uğraşmasın."
Yanlış mı ?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
80
80 CEVAP

Dünyanın her yerinde büyük metropollerde aynı sorun var. Rahatsız olan küçük bir köyde yaşayabilir mesela. Ama o sorun var diye başkalarına yansıtmak doğru değil. Yaşlı, hasta, hamile, çocuklu bayan, engelli yer vermek zorundasın. Vermiyorsan ahlak anlayışında bir sakatlık var o kadar basit.

H

Hayır sizin algınızda bir problem var çalışan okuyan insan önceliklidir her zaman bunu algılamanız neden bu kadar zor neden emekli ve yaşlı olmasına rağmen metropolde yaşamakta ısrar ediyor ...?!

Yalçın Artsin 6 yıl

Büyük ihtimalle çalışan, okuyan çocuklarının yanında olmak, onlara destek olmak içindir. Ekonomik sebepleri falan da katarsak yüzlercesini sayabiliriz. Bunun algıyla falan alakası yok sakat ahlakınıza yama aramayın boşuna. Bir yerde genel bir sıkıntı varsa bu toplumun ortak yüküdür ve en çok yük en güçlü olana biner. Geçein bunları lütfen.

Hakan Seçgin 6 yıl

Hakan Seçgin takıntı...!

Yalçın Artsin 6 yıl