Sigarayı bıraktım ama hep içme isteğim var bu hep böylemi devam eder yoksa bir süre sonra unutur muyum?

Merhabalar... Sigarayı bırakalı 7 gün oldu. Ama yine içme isteği var. Acaba bu hep böyle mi devam eder ya da belli bir süre sonra kaybolur mu? Bununla ilgili tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşabilir mi ?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

2 ay sonra 10. yılım olacak bırakalı ve hala gelebiliyor bu istek. Bazen yastığımın altında sigara elimle sigara arıyorum (eski alışkanlık, yakarak güne merhaba demek). Ama misafirlere ikram ederim diye kenarda duran farklı sigaralara bile dokunmuyorum, çünkü neden bıraktığımı ve nasıl tekrar başlayabileceğimi hatırlatıyorum kendime.
neden bırakmıştım, sağlık vs derdi değil, kendi kokumu özlemiştim. Baca gibi tütüyordum ve artık tiksindiriç kokuyordum. Kendi kokuma özlemimi hatırladıkça bırakma azmim kendiliğinden doğuyordu.
sen de neden bıraktığını hatırlayıp bu nedeni güçlendirmeyi deneyebilirsin belki

M

Eyvallah abicim Sağol. Umarım senin içinde içme hissiyati da kaybolur.

Yıldırım İstemi 6 yıl

şikayetçi değilim. Bazen alkolün yanında veya ziyafet sofralarından sonra yakıyorum, ama kendimi kontrol ediyorum hep, haylazlık sigarası mı yoksa nikotin ihtiyacından mı diye. Nikotin ihtiyacını fark edersem dokunmuyorum, bir kereden birşey olmaz demiyorum. Oldu ve 2-3 pakete kadar çıkmıştı, bir daha aynı filmi istemiyorum

Mustafa Dokgöz 6 yıl

Sigarayı bırakmama neden olan göğüs hastalıkları hastanesinde umarım karşilaşmayiz ne diyim ki :))

Yıldırım İstemi 6 yıl

acil şifa dilerim hocam

Mustafa Dokgöz 6 yıl

Inşallah dilemenize gerek kalmaz

Yıldırım İstemi 6 yıl