Suç genetik mi?

Suç genetik mi?
Cinayet işleyenlerin beyin emarlarının, benzediği, suça yatkınlığın, doğuştan olabileceği gündemde. Bunun yanında, beyin emarı suça meyilli çıkan ama normal hayat süren insanlarda var.
1-Doğuştan bu özelliği olan kişiler, sevgi ve ilgi ile büyürse normal yaşantı sürüp, eğitim aldıkları mesleği, diğer insanlar gibi yapabiliyorlar.
2-Doğuştan bu özelliği olan kişiler, sevgi ve ilgi görmeyen, bir çocukluk geçirirlerse, cinayet işleme olasılıkları çok fazla. Buna göre
Toplumun (aile, devlet, çevre) çocuk yetiştirmekde sorumlulukları ve görevlerini ne oranda yapabildikleri. Çocuğa sağlanan maddi, manevi imkanlar, o insanın cinayetle ilgisini belirliyorsa, hukuksal alanda değişimler göndeme gelmeli mi?
Sorumluluğunu yerine getirmeyenlerin kurbanı katil ve o katilin öldürdüğü masumların hakları vs. Çok birleşenli bir denklem.

com-ft695moujna33m63j9g8.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Freeman'ın belgeselinde yer alan bir adam vardı kanıtları o ülkede kamu oyuyla paylasıldı adam tecavüz etmis ve kadınları katletmisti. Tat alma acı hissetme gibi Duyuları ve duyguları duyarsızdı. Aglamaz gülmez biri. Ve normal insanlardan farklı mr sonuçları vardı. Evet bence suça yatkınlık kalıtımsal ve cevresel olabilir.

M