Tanrının olmadığına en mantıklı kanıt nedir?

TANRININ OLMADIĞINA EN MANTIKLI DELİL NEDİR?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
78
78 CEVAP

rabia hanım yalnız bilmediğiniz şey insanın suda boğulma sebebi akciğer solunumu yapması oysa cenin 9 ay boyunca amniyon sıvısında akciğer solunumu yapmaz. Balık gibi yani. Mucizeden oldukça uzak

D

Peki neden yapmiyor nasil yapamiyor niye yapmiyor aciklama lutfen?? Bunu bu sekilde dusunup tasarlayan kimdir sen kendi karnina emirmi veriyorsun yada komut verebiliyormusun?

Rabia Eymen 6 yıl

''Bebeğin anne karnında nefes alıp vermesi akciğer yoluyla yapılmamaktadır. Solunumdaki amaç oksijen alıp karbondioksit vermektir. Ancak bebek bunu, anne kanından doğrudan oksijen alıp yine anne kanına karbondioksit vererek yapar. Yani bebek annenin akciğerleri sayesinde solunum yapar.''

Fatih Nebiye 6 yıl

Biraz google, biraz lise biyolojisi.

Fatih Nebiye 6 yıl

Evrim rabia hanım

Derya Serce 6 yıl

Memelilerin evrimini anlatmamı ister misiniz?

Derya Serce 6 yıl

Anlıyorum anliyorum ben sizi evrimde kendiliginden oldu zaten...

Rabia Eymen 6 yıl

Evrimin ne olduğunu biliyor musunuz rabia hanım? Evrimin tamamen TESADÜFİ bir şekilde oluşan genetik değişiklikler ile tetiklendiğini biliyor musunuz? Bunların her birini, hatalı ya da nötr, nadiren doğru olanlarını tanrı mı yapıyor? Bu mu iddianız?

Fatih Nebiye 6 yıl

Offf

Derya Serce 6 yıl

Bence de off..

Fatih Nebiye 6 yıl

Bilmeyebilirsiniz, saygı duyarım. Kimse her şeyi bilmez. Fakat bilgisizliğin yarattığı boşlukları ''Biri yapıyor işte.'' diye doldurmak gülünçtür, zamanında hepimiz bunu çok yaptık. İnsanlar yüzlerce yıl önce doğa olaylarını tanrılar yaptı diyorlardı, şimdi de evrimi tanrı yapıyor diyorlar. Fark var mı?

Fatih Nebiye 6 yıl

Yahu daha cenin solunumunu bilmiyor fatih evrime kafa tutuyor. Dunning kruger etkisi

Derya Serce 6 yıl