Uçak bileti aldıktan sonra bilet fiyatları düştü, bi hak talep edebilir miyim?

Pegasustan Istanbul-Sivas bileti aldim 4 kisilik gidis donus.
Surekli fiyat artiyordu. Kar sebebiyle aracla gitmeyelim dedik ve aldik. 2 gun oldu alali. Uçuş yarina.
Simdi fiyatlar kisi basi 100 TL daha dusmus.
400 TL fark odemisim..

Bir hak talep edemem dig mi?
EDIT: Arkadaslar çerez cokies olayi degil bu. Fiyatlar son 10 gundur hep boyleydi. Ucagi dolduramadiklari icin bugun dusurmusler..
2 gun once aldigimiz icin fazla odemis olduk.

com-fqq6qc1nw5do74v20hz8.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Fiyatların arz talep ve uçuş yaklasTikca doluluk oranına göre fiyat değiştirmesi ucuzlaması veya fiyatın artması çok normal değil mi ve şöyle birşey var aldığınız bilet 2 katı pahalı olsaydı siz yine bu postu açacak miydiniz yani 'ya ucuza aldık şimdi bilet 2 katı farkı odememiz gerekiyor mu diye '

A

Sivasa gittim geldim bile. Konuyu hortlatmaya gerek yok ama yazdin madem yazayim. Senin dedigin mantik ucuslarda mantiksizdir!! Insanlar erken bilet alir ucuz almak icin. Sen erken bilet alana 360 liradan bilet satip son 1 gun 260a cekemezsin. Musterini enayi yerine koymaktir bu. Dinamik biletleme vs diyerek siyrilamazsin isin icinden.

Adem Erdgn 6 yıl

Konu üst sıralarda olduğu için yazdım peki siz böyle düşünmeye devam

Alper Kalın 6 yıl

Çok haklısınız Alper Kalın bey. Bileti erken alınca genelde ücret düşük olur ama firmalar bunun garantisini vermez, vermek zorunda da değiller.

Ensar Bülbül 6 yıl

Siz tuketiciden degilde firmalardan yana olmaya devam edin. Gecen gun bir ornegini yazmistim black friday de. 1 hafta evvel 2257 TL + 100 lira hediye puan ile aldigim tv black friday de ayni sitede 2400 TL idi. Firma istedigi fiyata satar lafiyla da gecistirebiliriz bu durumu.. Musteriyi enayi yerine koymakla gecistirmeyelim aman..

Adem Erdgn 6 yıl