Anti maddenin üretildiği ve tutulduğu doğru mu?

Anti maddenin üretildiği ve tutulduğu doğru mu?
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

melekler ve şeytanları okuyorum şuan yok artık

B

Popüler kültür kitabı. Okumasan da olur

Çağdaş Sang 5 yıl

Bu kadar insanın okuyup beğendiği şey ne acaba diye merak etmek garip değil ki. Popüler olan her şey tü kaka değil

Cansu Özkra 5 yıl

Parasal kaygı ile yazılmış kitaplar, okuyucu kazanma amacı ile ilgi çeken konuları ilgi çekecek bir akışla anlatırlar. "Bu kadar insan" bu yüzden okur ve "bu kadar insanın" yaptığı şey gereksiz bir eylem olabilir. Mesela; "Bu kadar insan" orta çağda cennetten arsa satın almıştır ve ya "bu kadar insan" uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddaa ediyordur (şey.. ABD de yalnızca 500.000 kişicik). Sizin kitap okumaktaki amacınız bilgi almak, hayal kurabilmek ve ya düşünebilmek değilse "bu kadar insana" katılabilirsiniz ki ben sözügeçen kitaba pis kaka değil okumanın gerekli olmadığını söyledim.

Çağdaş Sang 5 yıl

Okunması gerekli olmayabilir haklısın, fakat ben yeterince tarih - siyaset kitapları okuyorum ve bazen kafamı dağıtmak için dan brown kitapları bana çok güzel geliyor aynı zaman da cinayet/gizem konulu kitaplar da öyle. O yüzden okuyorum

Berk Albas 5 yıl

Bu düşünceye saygı duymamla birlikte size getirisinin rahatlama şeklinde olduğunu ifade edebildiğinize dikkat çekmek isterim. Zevklerinizi ve ihtiyaçlarınızı "bu kadar kişiyi" takip ederek bir akımın parçası değil bir birey olarak bağımsız bir şekilde açıklayabilmiş oluyorsunuz.

Çağdaş Sang 5 yıl

Ben o kitabı yıllar önce okumuştum. O zamanlar ne cernden ne anti maddeden ne illuminati den haberim vardı. Cok sonrasında cernde ki labaratuvar yapımı bitmişti. Eminim ki bu kitap senin düşündüğün gibi para kaygısı ile yapılmadı. Tuttuğu için film i çekilmiş olabilir.

Ali NaZ 5 yıl

Brown aynı olay örgüsünü farklı konularda tekrar tekrar yazıp kitap çıkarıyor, çünkü s a t ı y o r. 1. Bir cinayet işlenir. 2. Bir kişi şans eseri kendini karmaşık bir olayda bulur. 3. Bu kişi ipuçlarını birleştirirken güvenilir biriyle beraberdir ya da yardım alıyordur. 4. Ufak tefek ilgi çekici bilgiler verilir. 5. Bir tehlike yaşanır ve herşeyin sorumlusu güvenilir kişidir. (Yardım aldığı tarihçi ve ya klise kardinali) 6. Tüm olay çözülür

Çağdaş Sang 5 yıl

Seri şeklindeki kitapları öyle baş karakterde aynı.

Ali NaZ 5 yıl

Serilerden bahsetmiyorum

Çağdaş Sang 5 yıl

Hangisinden bahsediyorsun?

Ali NaZ 5 yıl

Robert longdon karakterinin olduğu kitapları seri zaten.

Ali NaZ 5 yıl

Devam kitaplarından değil bu adamın tüm kitaplarından bahsediyorum..

Çağdaş Sang 5 yıl

Adamın tarzi bu. Olaylara böyle bakarsan o zaman duman hep rock şarkı yapiyor para için dinlemeyin gibi bir şey oluyor.

Ali NaZ 5 yıl