Ateist olma hikayeleri

gecenin sorusu

tanrıya veya dine olan inancınızı ne zaman yitirmeye başladınız? ( tek mesaj halinde hazın uzun olsun sorun değil) hikayelerimizi anlatalım.

N
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

facebooktaki katildigim ilk gruptu. Cocuklugumdan beri bana anlatilan sevgi dolu, durust, merhametli, ustun insan muhammed icin ateistler (bana gore kafirler ) neler soyluyorlardi oyle? Pedofili, yalanci, kafa kesen bir cani vs. İlk anlarda dehsete dustum ama hic kimseye yorum yapmadim. Bir kac gun sessizce yorum okudum. Sonra kafama takilanlari sormaya basladim. En cok bilgili ve akici konusmasiyla dikkatimi ceken Kuzey Akten di (selamlar efenim ) Kuran oku dedi, evrimle ilgili kolay anlatimlar var nette, OKU! İlk merak ettigim muhammeddi.. Cunku kalbimdeki yeri ne guzel di onun oyle hah Ahzab ayetlerinden basladim. Ahzab 37 de okuduguma inanamadim. Heleki "o icinde gizledigin şeyi" ifadesi. Dusunebiliyormusunuz? O gul yuzlu nurla yikanmis kalpli muhammed hem hala kizi hem gelini olan genc bir kadina karsi, allahin da bildigi icinde birseyler sakliyordu. Sonra kocasindan bosaninca koynuna aliyordu. Gozumden yaslar bosaldi nefesim kesildi... Sonra ki gunler deli gibi herkese sorular sormaya basladim. Kucuk kizla evlilige izin varmi islam da. Talak 4 ... Henuz adet gormemis.. HENUZ HENUZ HENUZ.. Diye yankilandi resmen kulaklarimda...Henuz adet gormemisken 12 yasindaydim, okulumun yakininda surekli sarikli salvarli amcalarin girip ciktigi kurs gibi bi yer vardi. O amcalar biz kizkiza oradan gecerken salvarlarinin onunu oksarlar pis pis gulerlerdi... Biz cocuktuk HENUZ adet gormemistik ama muslumanlara gore demekki sehvetlerini costuran kadindik. Ayetde oyle diyordu zaten... Cok agladim hayatimda ilk defa duyuyordum bu ayetleri.. Sonra arkasi geldi.. Cariyeler, koleler... Hic koleyle efendi bir olurmuymus diyordu allahh.. Neyse 2 yil oldu iste.. İlk once kuran degistirilmis dedim deist oldum sonra kendi sozunu koruyamiyan yaratici olurmuymus dedim agnostik oldum.. Burasi guzel. Tum canlilari seven tum canlilari seviyorum. Kuzey bana karsi sabirli oldugun icin tesekkur ederim

A

Ne üzücü bir hikaye Bu arkadasım yaa

Önder Bakırtaşı 5 yıl

Kuzey Akten yatacak yerin yok senin

Mustafa Sarısakal 5 yıl

Hem de nasil

Asli Leckowsksi 5 yıl

mustafa senin de katkilarin az degil hani. Hakkini yiyemem

Asli Leckowsksi 5 yıl

Öteki tarafta inkar ederim. Tanimiyorum bu bayani melek bey diycemm

Mustafa Sarısakal 5 yıl

Ben mustafa'ya inaniyorum dicem

Asli Leckowsksi 5 yıl

Hepinizi yakicam )

Asli Leckowsksi 5 yıl

Türkiyede arabanin arkasina sunu yazmislar "Beni takip etme, ben de kayboldum" Bence isini saglama al. Hoca neyim bisey bul, tövbe et, imana gel. Yolunu kaybedenlerin pesinden gitme! (Eskiden kac kisiyi müslim yapmistim bee)

Mustafa Sarısakal 5 yıl

Asli Leckowsksi bu kâfir Mustafa Sarısakal yı yak gitsin. İslamda beyan esastır. Ben de şahit olurum, kandırıldık derim. Biz kurtuluruz... O da hooop Ge-hinnom Vadisine

Celal Yilçin 5 yıl

Ama hikayeler güzel... Aşağıdan yukarı doğru bugün okumaya başladım. Bitirebilecek miyim bilmiyorum. En son kendi hikayemi yazacam. Mustafa Sarısakal konuştuğumuz kişi hakkında bilgi alabildin mi? Dönmüş mü dine gerçekten?

Celal Yilçin 5 yıl

Demek burda tongaya düştünüz

Gökhan Kesikbaş 5 yıl