Ateistler içini rahatlatmak için dua etmek yerine ne yapar?

İyi akşamlar arkaşlar sizinle birşey paylaşmak istedim ama nasıl açıklayacağımi pek bilemedim açıkçası ben yazayım belki anlatabilirim. Şimdi müslüman insanlar yada herhang bir dine bağlı insan dua ederek rahatlamak ister yani birşey istediğinde yada acı çektiğinde dua ettiğinde psikoloji olarak rahatlar peki bizim ne yapmamız gerekiyor bari onlar dua ederek rahat olabiliyor peki biz ne yapmamız gerek bi öneriniz var mi.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Hicbirsey sanırım. Tanrıyı hayatımdan cikartali daha güçlü oldum sanki. Hiçbir şey için muhtaç değilim bu da benim vicdanımı onarıyor. Olursa olur, olmazsa olmaz diyorum. Dilenmiyorum bel baglamiyorum daha mutlu, daha gerçekçiyim.
Kitap oku veya sevdiğin bir şey ile meşgul et kendini. Bir süre sonra zihnin boşalacak düşünmemeye başlayacaksin.

H

Umarım öyle olur teşekkür ederimm

Sirin Çobankaya 6 yıl

Rica ederim. Olacaktır muhakkak yeterki gerçeklerden kaçma.

Hakan Lan 6 yıl

Zamanla olur saniyorum yeşim. Felsefe yapmak değil amacım. Kendini tamamen ikna edip korkularından arındığın zaman, anlamsız gelecektir veya bu hiç olmayacaktir. Yalnız olduğunu düşünmek ürkütücü gerçektende, bu yüzden kimseye bir şey diyemem.

Hakan Lan 6 yıl

Öyle bir yalnızlık kastetmedim yeşim. Dua edersin, bir şeyler dilersin, iyi bir insan olduğun için beden ölümü sonrası bunun karşılığını beklersin. Ve birden hersey anlamsizlasir. Tanrı yoktur kendi kendine konuşmuşsun yıllarca, öldükten sonra film bitiyor sonrası hiçlik. Bu ürkütücü işte

Hakan Lan 6 yıl

Orada görüşürüz o vakit Yeşim

Hakan Lan 6 yıl