Bir ateist neden inançlara karşı cephe almaz, eleştiri getirmez?

Bir ateist nasıl bir inanç modeline karşı cephe almaz yada eleştiri getirmez....?

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

haktanı severim. Bütün parasını buna harcadı gençliğinden beri, hala da harcar. İnancının peşinden gidiyor

K

Sahsen mi taniyorsun?

Cihan Güvendi 6 yıl

tanışmıştık yıllar önce fi tarihinde.. Tabi tabi şahsen. İyi heriftir

Karmati Silistre 6 yıl

süper spiritüel muhabbeti vardır, çok bilgilidir ayrıca bayağı okur

Karmati Silistre 6 yıl

Evet. Sence uzaylilarin olmasi tanrinin varligina veya yokluguna delil olur mu? Simdi muhatap olduk ve onlarinda tanri inanci oldugunu ogrendik. Nasil bakarsin duruma?

Cihan Güvendi 6 yıl

Ben oyle muhabbetleri sevemiyorum. Yoruluyorum.

Cihan Güvendi 6 yıl

beni ilgilendirmez uzaylının tanrı inancı. Ben kendi aklımdan yola çıkarım, yargılamalarımı kendi aklımla yaparım. Uzaylılar gelirse de hemen iletişim kurabileceğine inanan insanoğluna da ayrıca hastayım sen daha cümle kuramadan yasa çıkarmaya çalışıyorsun di mi ama Adamlar geldi diyelim, asılı bir şekilde havada durmaya başladı gemileri. 50 yıl durdu!!! ne yapican? Hiçbirşey... Öyle bir hiçiz yani... Uzaylılar gelirse giderse vs beni ilgilendiren mezvular değil.

Karmati Silistre 6 yıl

Kabala icin kaynak toparlamaya basladin mi? Egitime ne zaman basliyoruz? Bilen* (hikayesini degil) birileri bulabilir misin?

Cihan Güvendi 6 yıl

Arrival izle Cihan Güvendi.. İletişim örneği bu filmde çok iyi anlatılmış http://www.imdb.com/title/tt2543164/

Karmati Silistre 6 yıl

Bu film 3. Kere tavsiye ediliyor. Izleyecegim.

Cihan Güvendi 6 yıl

Öyle havada duracaksa niçin gelmişler abi nasıl psikopat uzaylı onlar öyle, şu kılsız primatlara da bak nasıl da bizi hiç anlayamıyorlar ehehe şeklinde takılıyor gelmiş.

Ercan Akalın 6 yıl

çılgın marslılar bile bu kadar çılgın yani lüzumsuz kötü değillerdi Karmati Silistre ama sevdim senin bu psikopatları ben anlarım da gelseler hemen.

Ercan Akalın 6 yıl

yani demek istiyorum ki, gelip sana saldırmasına bile gerek yok, öylece havada kalsa 10 yıla biz birbirimizi yeriz bitiririz zaten... Adamların bizi yok etmek için çaba bile sarfetmesine gerek yok

Karmati Silistre 6 yıl

Ya zaten gelebilmiş olması demek bizim asla gidemeyeceğimiz bir yerden gelebilmesi demek ki bu da amerikan bilim kurgu sinemasını tamamen çürütür tek başına yani hiç bir şekilde onlara cephe alabilmemiz bile mümkün değil saldıracak olsalar da, önceden beynimizi bile ele geçirirler. De yani niçin gelsin niye saldırsın dünyada olup onlarda olmayan ne olacak ki?

Ercan Akalın 6 yıl

Gizeem yaratalım millette kafayı yesin demişler. Dur la şu taşın üzerine iki ufo resmi cizeyim. Bin sene sonra ortalık karışsın ehhe hehe diye plan yapan bi uzaylıda olabilir

Gören Dardağan 6 yıl