Bitkisel hayata geçen insanlardan enerji elde edilebilir mi?

Bitkisel hayata geçen insanlardan enerji elde edilebilir mi? beyinlerinin yerine bir şekilde kontrolcu koyarak ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

nasıl bir enerji? ayrıca evsizlerden bahsetmek okumuş, görmüş geçirmiş nazi doktorlarının esirleri deneylerde kullanmalarından farksız bir düşünce tarzı. bilim yapılacaksa etikten uzaklaşmamalıdır.

İ

Nazilerin elde ettiği bilimsel gelişme her türlü etik kuralı çiğnemeye değer.

Kenan Dağcıoğlu 6 yıl

katılmıyorum

İnan İzmirli 6 yıl

insanlık teknolojiden önce gelir insanlığımızı kaybedersek başka herhangi bir şeyin anlamı kalmaz.

İnan İzmirli 6 yıl

Anlayabiliyorum ancak vasıfsız kişilerin israf olmasını istemeyiz. En ufak bir enerji bile geleceğimize yüzyıllar katabilir.

Kenan Dağcıoğlu 6 yıl

evet israf olmasını istemeyiz. en ufak olarak bir insanı bile eğitebilirsek geleceğimize yüzyıllar katabilir belki ama enerji için aynı şeyi düşünmüyorum.

İnan İzmirli 6 yıl

tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. eğer hayatınızda bir evsiz tanırsanız yakından, onun da sizin gibi bir arkadaşınız anneniz ve babanız gibi bir insan olduğunuı göreceksiniz. vasıfsızlar vasıflandırılabilir. mesele teşvik ve adalet.

İnan İzmirli 6 yıl

Evsizlerden söz eden olmadı. Ben vasıfsız dedim. Bu yol kesen, sarkıntılık eden aşağılıklar gibilerinden bahsettim. Enerji eldesi için bunları kullamak zaman ve verim israfı olacaktır tabii ki. Benim demeye çalıştığım bu bahsettiklerimin varolmalarına izin verilmemesi.

Kenan Dağcıoğlu 6 yıl

anladım. ben evsizler cevabını iki yorum üstte postu açan arkadaş bahsettiği için yazmıştım.

İnan İzmirli 6 yıl

Evsizlerden ben bahsettim,şu an evsizlerin dünya üzerinde ki nüfusu aşırı fazla onlar ölecekler şuan ki teknolojiye göre ki onların beynini simüle haline getirebilirsek bedenlerinden enerji depolanıp(örnek olarak koşma en saçma örnek olabilir ama) gerekli yerlere aktarılabilir bu dahada büyüyerek yoksul insanlar içinde iş kapısı haline gelene kadar yolu olabilir. Birde duygularından arınamayan kimse düzgün bilim ortaya çıkaramaz duygular bazen insanın en büyük destekçisi bazen ise en büyük köstekçisi olabilir.

Mustafa Içlek 6 yıl

Vücudumuz %25 verim ile çalışıyor. Güzel ama gerçekleşemeyecek bir proje.

Kenan Dağcıoğlu 6 yıl

Fikir belirttiğiniz için çok teşekkürler herkese.

Mustafa Içlek 6 yıl