Evrim teorisi uydurma bir teori mi?

Herkese günaydın, EVRİM TEORSİ hakkında düşünceleriniz nedir?

com-3f7geoghwqnxzgeccdge.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

hücrelerin kendiliğinden oluşmasına inanmak bir hurda yıgınına kasırga vurarak tesadüfen boing 947 tipli bi uçak olduğuna inanmakla aynıdır.

F

Hocam görüşlerinize öncelikle saygı gösterdiğimi bilmenizi isterim sizi farketmeden sizi kırıcı üzücü bir şey söylersem şimdiden özürlerimi peşinen kabul ediniz. Söylediğiniz şeye katıldığım noktalarında olduğunu bilmenizi isterim Lakin; bir hücreyi bir uçağa benzetmek, müthiş derecede bir hatadır. Organik ve doğal olan, mekanik ve yapay şeylerin bir birinden kesinlikle ayrılması gerekmektedir, bu kıyas yersiz ve yeterli olamaz. Bu benzetme ile yalnızca “Uçak alsa tesadüfen oluşamaz, mutlaka birçok mühendisi birçok tasarımcısı olmalıdır! Evrim teorisi ne kadar da saçma bir iddia ” düşüncesi empoze edilmeye çalışılmakta ve olaya psikolojik destek sağlamaktan öteye malesef geçemez. Bu nedenle bu tür benzetmelerin herhangi bir ilerleme sağlayamayacağı da çok açık ve nettir. Hayatı oluşturan ilk moleküllerin hiçbiri bugün gördüğümüz kimyasalları kadar kesinlikle karmaşık değildir ve çok daha basittirler. Hafife aldığımı düşünmeyin yaşamın arkasındaki basitliği göremekte fayda var göremeyen kişiler ise sanki bu canlılar ve moleküller bir anda oluşmuşçasına hesap yapacaklardır, Komik denilecek derecede matematiksel işlemlere girişecektir. Sonuç olarak gördüğümüz her karmaşık kimyasal bileşik molekül zaten milyarlarca yıldır aynı kalmayıp evrimleştiğinden ve ilkel yaşamın oluşumunda herhangi bir etki sağlamamış olduğundan dolayı bu tür yapılan hesaplar da tamamen hatalıdır.

Halim Doğu 6 yıl

Estağfurullah kırılmam

Fuat Syrk 6 yıl

Siz dan gelindiğine inanıyormusunuz mesela

Fuat Syrk 6 yıl

Halim bey. Evrim tartışılımıyor kabul görülüyor. Evrim değişimdir ve bu da kesin ve kesintisiz olarak devam ediyor. Türlerin kökeni ve ortak ata prirşmat bu da en geçerli teridir. Lakin darwinin üç aşmalıdır. Mesele üçüncü aşamadadır. Mutasyon türler arası geçiş. Bir şeyin başkalaşması. İşte burası tartışma konusudur.

Günay Günaydı 6 yıl

Ah bi anlatabilsem. Ben sadece iddiaları dile getiriyorum kesindir diye hiç bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum ve iddia etmiyorum

Halim Doğu 6 yıl

Evrim kesindir. Türlerin kökeni kabul görülür. Mutasyon türler arası geçiş tartışmalıdır.

Günay Günaydı 6 yıl