Evrim teorisine kimler inanıyor?

Arkadaslar Darwin ""Evrim""teorisi hakkinda dusunceleriniz nelerdir aksam "Siz simdi darwine de inaniyorsunuz aman tanrim" tarzinda bir tepki aldik. Saygi cercevesi icerisinde bu konuda munaza yapabilecegim birileri var midir? Antitez sunacak bilgi verecek makale video paylasimi yapacak

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

O eleman ve teorisi hakkında bir şeyler söylemeyeceğim, muhtemelen arkadaşlar link felam atmıştır. Zaten, gerek internette gerek başka kaynaklarda yeterince fikir, tartışma var. Ben tek bri konuda basit bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Gerek bizim ülkede olsun, gerek başka ülkelerde olsun, insanların kocaman bir kısmı haddini aşan konularda konuşuyor. Bir araştırma yapmamış, bir şey okumamış. Hatta, o konuda bir düşünme sürecinde bulunmamış bile ama oturduğu yerden yayıla yayıla, onlarca, yüzlerce, binlerce yıldır yazılıp çizilen konuları çözmüş bitirmiş gibi laf söylüyor.
Günümüz insanlığının temel sorunlarından birisi de bu. Neyi yapmaya haddimizin olduğunu, neyi söylemeye yetkimizin olmadığını bilmememiz. Buna dikkat edelim derim arkadaşlar.

S

Sözlerim bilime laf atan ama bilimle zerre kadar alakası olmayan insanlar kadar, bilim insanı olup da siyaset hakkında atıp tutmaya yeltenen tipler için de geçerli. Eğitimini almadığımız, bilmediğimiz konularda fikir sahibi olsak bile bunu dillendirmek tehlikeli. Gruplaşmalar, karizma sayesinde peşe takılan elemanlar falan oluyor. Sonra saçma salak durumlarla uğraşıyoruz

Selçuk Kenis 6 yıl