Evrim teorisine kimler inanıyor?

Arkadaslar Darwin ""Evrim""teorisi hakkinda dusunceleriniz nelerdir aksam "Siz simdi darwine de inaniyorsunuz aman tanrim" tarzinda bir tepki aldik. Saygi cercevesi icerisinde bu konuda munaza yapabilecegim birileri var midir? Antitez sunacak bilgi verecek makale video paylasimi yapacak

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Beril hanim, bence ilk olarak Cosmos belgeselini izlemeli ardından Evrim Ağacı'nın evrim ile ilgili makalelerini okumalısınız. Zaten bine yakın makalesi var evrim ağacının, kafanıza takılan hangi konu varsa onları okuyun. Özellikle Abiyogenez, Türleşme ve Doğal Seçilim - Yapay Seçilim - Mutasyon konulu yazıları okumanız size inanılmaz katkı sağlayacaktır. Münazarada başarılı olmak istiyorsanız, evrim ile ilgili mitler ve yanılgılar konulu yazıları var onlara da göz atın. Muhtemelen karşı taraftaki insanlar, evrimle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadıkları için hatalı bilgiler sunacaktır. Eğer evrim ile ilgili mitlerin doğru hallerini ögrenirseniz onları kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Benim şimdilik verebileceğim tavsiyeler bunlar.

A

Daha doğrusu evrimi kabul etmeyenlerin çoğu ortak kaynaktan çıkan anti kanıtlar bulur kendisi bulmaz çevreden duyduğunu söyler bu durumda söyleyecekleri belli evrimi kabul eden kesimde bunlara cevaplar oluşturmuş.

Muhammed Biz 6 yıl