Evrimdeki ara formlar sahte mi?

Evrimciler ara form fosillerinin çok olduğunu söyler.
O halde neden sahte ara form fosili yapma gereği gördüler?
Madem bir çok orjinal ara form olduğu halde neden kendi elleriyle yaptığı reconstructionlarla, maketlerle, hayali çizim resimlerle insanları aldatmayı kandırmayı denediler?

com-zwhjhuyg8cbiuf4tabw4.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

Evrim, "bilim aşkı" uğruna üzerinde kafa yorulan bir teori değildir. Tam tersine, ne olursa olsun ispatlanmaya çalışılan bir tür inançtır. Gerektiğinde çeşitli sahtekarlıklar kullanılarak, gerektiğinde sahte deliller üreterek, "birileri" mutlaka ve mutlaka bu çürük teoriyi gerçekmiş gibi insanlara kabul ettirmek istemektedir.

Çünkü bu teorinin yanlışlanmasını asla kaldıramazlar. Çünkü bu durumda (eğer ortaya yeni bir safsata daha atmazlarsa), tüm evrenin ve insanın "yaratılmış" olduğunu kabul etmek zorunda kalacaklardır. Bu ise, din-dışı dünyanın meşruiyetinin ortadan kalkması ve yeni bir dünya kurulması anlamına gelir.

"Müstekbir"ler bunu kabul edemezler kuşkusuz. Onlar ayette dendiği gibi, "... Gece ve gündüz hileli düzenler (kurup) insanların Allah'ı inkar etmelerini ve O'na eşler koşmalarını.." (Sebe, 33) emretmeye devam edeceklerdir.

Bunun en iyi yöntemi de medyadır.

H